dimarts, 29 de maig del 2007

100 dies i parlem ?

Apenes entre en els foros castelluts des del Diumenge a les 22 hores, quan amb un 83.98% dels vots escrutats, tot indicava que res canviaria a Castalla -de color, al menys...espere que algo canvie-, primer, perque sols es parla de política i ja estic un poc saturat del tema, i segon, perque m'he avorrit de llegir tonteries.
I dic "tonteries" perque tot són afirmacions sense arguments, sense base i sense fundaments, i a mes, amagades darrere de l'anonimat, que sols servix per a perdre credibilitat i si alguna tonteria no és tal, sols servix per no pillar-ho de manera seriosa.

Pose alguns exemples del que he llegit i/o escoltat per ahí:

- Paneta s'ha venut als guiris, i ara va a contentar-los amb els diners del poble.
- Castalla Internacional tindrà seguretat privada.
- Paneta se'n va de Diputat per Alacant i Lino serà l'alcalde.
- Paneta se'n va de Diputat per Alacant, Lino es retirarà i Sabina serà l'alcaldesa.
- Paneta no es demanarà l'excedència de metge, perque ha dit que confia en el seu equip, així que seguiran manant els mateixos d'abans.
- Paneta serà la titella de Pota.
- El col.legi bilingüe serà per als extrangers, que estaran becats.
- Bla, bla, bla...

Per mal que sàpia sentir-ho o llegir-ho, el PP ha guanyat les eleccions amb un 63% del vots, per tant Castalla té el que la majoria del poble ha triat.

En conte xarrar foradat i criticar sense arguments, perquè no fer com els partits polítics que s'han presentat per a intentar un canvi en el govern de Castalla?. Exposar el que el poble necessita, amb fundaments, amb la cara en alt. És una cosa més per la que hi ha que felicitar-los, per l'imatge que han donat durant tota la campanya electoral. I segur que ara es proposaràn fer una oposició constructiva i intentant sumar.

Encara que els plenaris no es televisen, les noves tecnologies a les que tenim accés, ens permetràn estar informats mitjançant les seues webs, i tal vegada, la millor manera de queixar-se del que no s'està d'acord siga dirigint-se a ells, amb els comentaris de les noticies o personalment, però amb nom i cognoms, sense por, com han treballat ells.

Respecte al nou govern, caldria fer el mateix, dirigir-se a ell i expresar el que sentim, el que volem, perque tots coneixem a la gent de la candidatura o a gent afiliada al partit popular que els pot fer arribar les inquietuts de cada uno.

Jo, començaré per demanar-los que compten amb la participació ciutadana i que governen amb la resta de partits per a que tots es senten representats...i que repartixquen les regidories de manera coherent i raonable (sense anar mes llarg, al nou ajuntament entra una persona molt indicada per a la regidoria d'esport, no entra per la llista del PP, però això no deu ser impediment).

Es per tot això que jo abans de parlar, li donaré 100 dies a Paneta a partir del proper 16 de juny, dia en que serà nomenat el nostre nou alcalde, i després, si algo no m'agrada, amb arguments, ho faré saber.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com si vols donar-li 1.461 dies. Te majoria absoluta així que...

Anònim ha dit...

Vicent em pareix molt raonable la proposta que fas, crec que hi ha que donar un marge de confiança al nou equip i després farem la crítica, sempre intentan que siga constructiva.

Jo no he votat a Castalla perque visc fora, però com a castelluda que sempre seré, m´importa el que pase a Castalla, i em pareix que els comentaris que apareixen als diferents blogs no representen a la majoria. Més be em pareix que son quatre, però que volen fer molt soroll.

Crec que en el moment hi ha algú que fundamenta la seva critica en la descalificació al contrari, sense més arguments, el que fa es tirar-se pedres a la seva teulada.

Anònim ha dit...

A tots els castelluts. Hi ha un nou forum, per a exposar opinions.

http://castellut.s3.multiforos.es/index.php

Entreu i voreu

Gracies