diumenge, 20 de maig de 2007

Ja tenim llum i faroles noves al carrer on visc...i mes i mes

Gràcies a l'empresa "Rico Mira" que un dia es va fixar en un solar del carrer Dr. Rodriguez de la Fuente per construir un nou edifici, ara ja tenim llum i faroles noves al carrer (Bé, imagine que serà per això, perque llevat d'aquest fet, res ha canviat per allí).


Aspecte del carrer Dr. Rodriguez de la Fuente amb el nou edifici i les noves faroles


Fins ara, aquest carrer, era ideal per cometre un crim, ja que sols anava una farola a tot el carrer i els veïns del Nº 3, ens teniem que apanyar amb el foco de llum particular que il.lumina el ròtul de l'empresa AMR per buscar la clau que obri el portal.
Fins i tot, abans d'ocupar el carrer per dur a terme la construcció de l'edifici, vam poder disfrutar del camionet eixe que passa agranant el carrer, encara que quan aplegava al final d'eixe solar se'n tornava. Ara que ja estan acabant-lo, espere que pronte torne...i agrane tot el carrer.
.
Actualització 22/5/07.- Donç bé, no acaba tot ací. Definitivament algo està canviant al nostre carrer, i el "respaldarazo" final per passar a ser "Carrer VIP" de Castalla, el donarà el fet de que el Partit Popular ha traslladat la seua seu local del carrer Mig (al casc antic, per cert) fins un baix del nomenat edifici, al nostre carrer. Ahir van colocar el nou cartell/ròtul i estan fent tot el possible perque estiga tot acabat per al proper diumenge 27, dia de les eleccions.
.
Així que si algú està interesat en veure la festa del diumenge des d'un lloc privilegiat, ja sap...Jo estic pensant en llogar el balcó com els alcoians en festes i arrear...que per a cohets, ja tinc prou ultimament amb els del Madrid...i la xica té que dormir...i nosaltres també.
.