dilluns, 7 de maig del 2007

Bloc i PSOE ja han parlat

Bloc i PSOE ja s'han presentar públicament. Han presentat candidatures i programa (PSOE) o algunes pinjellades del que serà el seu programa (Bloc), molt paregut en els dos casos, basat en les carències principals del poble -ensenyança, sanitat, esport, ...-.

Anem per parts:

El divendres 27 d'abril, es va presentar el Bloc, amb una llista renovada i jove amb el punt d'experiencia que aporten aquelles persones que fa quatre anys estaven davant de la llista i ara s'han fet a un costat per deixar pas als que venen apretant per darrere.
En l'acte, Tino Bernabeu, va citar alguns punts on treballaria el seu partit si aplegara a l'alcaldia, on destaca l'adquisició d'una ambulància per al poble, l'adequació de la Casa de Cultura, amb calefacció i arreglo de les goteres i la gratuïtat dels llibres de texte i de l'esport.
Segons Tino, les solucions a tots estos problemes, les donarien a coneixer "mes avant, ja que la campanya no comença fins el 11 de maig".
.
El divendres 4 de maig, es va presentar el PSOE, destacant també una llista renovada, encara que repeteixen els primers llocs de fa quatre anys, a excepció de Mayte Gimeno.
En aquest acte, Mayte si que va presentar un programa complet, molt preparat i sense critica alguna a la gestió actual de l'ajuntament, "El PP ha fet moltes coses al llarg d'aquestos anys, però nosaltres les haguerem fet d'altra manera". Amb les carències actuals del poble com a base, en el seu programa destaca la creació d'una regidoria exclusiva per a la dona, la creació d'un nou ambulatori adequat a les necessitats actuals del poble i d'un Patronat Municipal d'Esport, entre moltes altres propostes.
.
Si voleu estar informats de totes les seues activitats i noticies podeu consultar la seua nova web.

Pel que fa al PP, sols tenim noticies mitjansant els diaris. Hui publica el diari Informació, que el dijous passat van ser otorgades, per part de la conselleria, les vivendes tutelades. Esperem que pronte presenten la seua candidatura i ens expliquen el seu programa per als propers quatre anys.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La presentació de la candidatura del Partit popular és el divendres, a les 21 hores en la seu del partit.