dimarts, 1 de maig del 2007

La Crònica Jove

Aquest mes tenia cert interes per veure la Crònica de Castalla, i no era precisament per veure repetides, un mes darrere d'altre, les magnífiques noticies que fan referència a tot allò que està portant a terme l'ajuntament, sino per veure el resultat del curset sobre periodisme fet al Casal Jove i promogut per la Regidoria de Joventud.
I la veritat és que m'ha sorpres gratament. "La Crònica Jove" li ha donat un aire fresc al periòdic, ja que parla de problemes de veritat per al joves - al fi, es parla de problemes al poble -, com els resultats acadèmics dels alumnes de l'institut, enfermetats com la bulimia, les drogues, ... a mes d'enquestes, i recomanacions de llibres i pel.lìcules, entre altres molts temes. Es de justicia felicitar a la Regidoria de Joventud per dur a terme una gran tasca amb els joves de Castalla, no és necessari criticar tot el que fa el PP, si algo fa bé, també s'ha de dir.

Sobre "La Crònica Gran", i les noticies de l'ajuntament, vull parar-me en la que, per segon mes consecutiu, parla de la dotació aconseguida per a remodelar les avingudes d'Onil i d'Ibi. I es que des de que vaig llegir la noticia el mes passat no em lleve del cap una questió. Aprofitarà ara l'ajuntament per desfer-se de "tot el verd" d'eixes avingudes i deixar-les tant netes com la porta del Mercadona ?. Espere enganyar-me i que eixe vell presentiment que tinc des de fa anys, no es cumplixca.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cita de: Vicent Quiles
"Es de justicia felicitar a la Regidoria de Joventud per dur a terme una gran tasca amb els joves de Castalla, no és necessari criticar tot el que fa el PP, si algo fa bé, també s'ha de dir."


Per supost que hi ha que lloar les coses bones que l'ajuntament faça per el poble!!!

Ara, també m'agradaria que hi haguera un cert anàlisi de les circumstàncies que creen el problema: massa bars, massa 'menfotisme', massa atacs per part d'eixe mateix ajuntament a qualsevol iniciativa per part dels joves que olga mínimament a 'rojillo'.....


Cita de: Vicent Quiles
"Aprofitarà ara l'ajuntament per desfer-se de "tot el verd" d'eixes avingudes i deixar-les tant netes com la porta del Mercadona ?. Espere enganyar-me i que eixe vell presentiment que tinc des de fa anys, no es cumplixca."


Tot el mon sap que si no es fa aixina, es fa humitat en les cases (es veu que ací plou més que en Anglaterra, com a minim....)
Llàstima que la memòria per a certes coses siga tant curta, i ningú recorde quan hi havia més humitat en les cases, si abans - amb les carrers sense esfaltar- o ara.

Ignatius