dijous, 15 de febrer del 2007

Nova Web de l'Ajuntament de Castalla

Hui me s'ha ocurrit entrar a la web de Castalla creent-me que, una vegada mes, anava a trobar-me amb la "web" que hi havia penjada i el que m'he trobat es que, per fi, l'Ajuntament de Castalla està treballant en una web a la altura del que es mereix el nostre poble -si, ja se que es Ciutat, però per a mi sempre serà "el poble"-.

Em pareixia increible que el nostre poble, que darrerament ha entrat en una dinàmica de creiximent imparable, de potenciació del turisme, ... no tinguera una web a la seua altura.

He pogut comprobar, encara que la major part està en construcció, que a banda de veure fotos del poble, de gaspatxos i de sequillos, els ciutatans podrem fer tràmits on-line, baixar-mos documents en pdf que farà que ens estalviem alguns viatjes a l'ajuntament, consultar les actes dels plens, etc.



Portada actual de la web de Castalla


No se qui haura pegat una manotada damunt de la taula però li done l'enhorabona, per fi Castalla tindrà la web que es mereix.
.
P.D.: Espere que pronte li canvien la foto de la portada... i en posen una del poble.
.

1 comentari:

The Vaquerman ha dit...

Francament: S'han limitat a carregar el gestor de contingut 'Mambo'. Ho sé per que he vist el tema eixe del poblet gelat com un tema de 'Mambo'.
Supose que, una volta fet això s'hauràn donat conte que no es tan fàcil com es pensaven el canviar el disseny (con ara l'imatge) i que hi ha que coneixer tant PHP com MySQL.

Clar, tot això no tindria importància si contrataren a un informatic 'de veres'.