dijous, 22 de febrer del 2007

Mig Any

Com ja sabreu el proper dissabte dia 3 de març es celebrarà a Castalla el Mig Any.

Com aperitiu, el dia 2 a les 20.30 h. tindrà lloc a la Casa de Cultura el tradicional concert de música festera a càrrec de l'Agrupació Musical Santa Cecilia, i que aquest any té la particularitat de que serà gravat per al CD que pensa editar l'Undef a finals d'any en conmemoració del 125 aniversari de la música festera.

Aquest CD (4 CD's en total) estarà compost per aquelles obres seleccionades dels concerts que es celebraràn en 12 poblacions diferents i que van començar el passat 11 de febrer a Guardamar del Segura i acabaran el proper mes d'octubre a Abanilla i on participa, com he dit abans, Castalla amb el concert de Mig Any.

El dia 3, els actes començaran a les 16.45 h a la Plaça Major, d'on sortirà el passacarrer per arreplegar a tots els capitans.
Mes tard, a les 19.15 h, es tornarà a la Plaça Major, des d'on es pujarà a l'Ermita per celebrar la Misa i concluir finalment amb la "Ballà de Banderes".

Pel que respecta a la Comparsa Mariners, hi haura dinar a les 14 h. El plat principal serà Paella i el preu, 15 €.


Els dies de venda de tickets, tant per al dinar com per al sopar (20 €), seran el dimecres 28 i el dijous 1, de 20 h a 21.30 h.

A passar-ho bé.

.