dilluns, 22 de març del 2010

La frase de l'any

.
La setmana passada em van passar un mail amb el títol "La frase del año":

"En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene
duro, pero ninguno de ellos se acordará para que sirven".
La frase en questió és de Drauzio Varella, oncòleg brasiler i Premi Nobel de Medicina.

La primera vegada que la lliges fa gràcia i tot. Després vaig pensat en quantes frases com esta es podrien fer al cap de l'any.
Perque si en este món en el que ens ha tocat viure s'invertiren els diners on deuria fer-se, no haurien països pobres ni rics, no haurien guerres, es podrien evitar catàstrofes com els "Tsunamis" (1), ...

A cas penseu que és més important saber si hi ha aigua en Mart o si hi han armes de destrucció massiva a l'Iraq que deixar morir de fam als xiquets de l'Àfrica o sanar-los de malalties que sols requerixen una mísera vacuna?
És sols una pregunta més. Tu no te'n fas cap de volta en quant?

(1) L'administració Bush es va gastar en els actes d'investidura del segon mandat del president l'equivalent al que haguera costat un sistema d'avis de Tsunamis en Àsia, podent evitar aixi, no el Tsunami, però sí la catàstrofe humana.
.