dilluns, 29 de setembre del 2008

La Marina ja té nou president

.

Ahir va tindre lloc la Assemblea Ordinaria de Festes de la Comparsa Mariners i l'elecció del nou president de la Comparsa per als propers tres anys.
I ací teniu al nou president. José Rico, si si, el "Moro Muza" que apareix en la foto va obtindre 120 vots, i es va convertir així en el nou president de la Marina.
Enhorabona Pepe.
.

1 comentari:

Vicent Quiles ha dit...

Ahir vaig rebre un comentari a esta noticia que he decidit no publicar, i l'explicació que vaig a intentar donar val per a este comentari en particular i per a tots en general.

Per mi, els comentaris dels lectors són possiblement el més important per a seguir escribint, perque és la manera en que la gent es transmet que llig el blog i participa. Més deberia (m'agradaria) rebre'n.
Per això em sap greu tindre que rebutjar algun de volta en quan.
I ho faig perque considere que no es pot atacar personalment a ningú i/o fer comentaris acusadors o fora de lloc de forma anònima perque al final el responsable del comentari pareix que siga jo, per publicar-lo, ja que sembla que em pose del costat del que l'escriu i el done per bó.

Independentment d'estar d'acord amb este tipus de comentaris o no, no tinc ningún inconvenient en publicar-los sempre i quant estiguen signats.

Gràcies.