dilluns, 15 de setembre del 2008

A proposit dels premis de Festes

.
Ara que totes les comparses poden presumir d'haver aconseguit el premi a la Millor Comparsa, i sense voler ser oportunista perque enguany per fi s'haja fet justicia, pense que podria ser ara una bona ocasió per eliminar eixe guardò en particular...i tal vegada potenciar altres com el de la indumentaria festera.

De que servix nomenar cada any la Millor Comparsa de Festes si cada un dels festers del poble estem convençuts de que la nostra és sempre la millor comparsa?
Com es pot explicar que l'any passat la Comparsa Mariners fora la "pijor" comparsa i enguany la millor, si no és perque tot es reduix, tal vegada, a la valoració (molt) subjectiva de 8 o 10 persones que actuen de jurat?. A cas els Mariners han canviat als seus festers per desfilar?, o la directiva que els dirigia l'any passat?, o tal vegada, el lloc que ocupa en les desfilades?. L'únic canvi que trobe respecte a l'any passat en quant a l'organització és el xapeta, que damunt, per desgràcia, no ha tingut, com el reste de comparses, un company en qui partir-se els actes i la feina.

Enhorabona Oscar. A tú també deviem haver-te acompanyat a casa el dia 4 amb la banda de música...a tú i a tots els xapetes.
.
Al marge de tot el que pense sobre este premi, tinc que reconeixer que, com a fester, com a Mariner i com a vicepresident de la Comparsa, "me llena de orgullo y satisfacción" que la Comparsa Mariners haja rebut este reconeiximent.
.
Enhorabona a tota la Marina.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi. Enhorabona a tots el mariners, directiva i especialment al xapeta.

Hem sigut, som i seren els millors.

Anònim ha dit...

La meva mes sincera enhorabona a Oscar! pense que es ell el que ens ha fet que ens donaren el premi, sempre en molta educació i atent amb els comparsistes!

Un arponer

Anònim ha dit...

El unic que crec que ha caviat de l'any passat a enguany, ha sigut el cubalitros no??
A veure si aixo te algo que vorer??