dilluns, 17 de març del 2008

Hi haurà tercera partida

Per primera vegada en l'història del Circuit Bancaixa, la final es decidirà en la tercera partida (Trinquet de Llíria, Diumenge 23 a les 19:00 h en directe per Punt2).

Ja imagine que no sereu molt piloraris, però és que ahir (i el diumenge passat, que quasi faig tard a votar) vaig disfrutar tant de les partides que necessitava escriure per fer-li un petit homenatge a este esport que, tal vegada, no estiga tot el valorat que es mereix.

Ja sé que el diumenge que ve no es el millor dia per estar pendent d'una partida de pilota, però si el plan és de "Mona a la caseta", millor posar-se de cara a la tele a veure la partida que el partit del Madrid o el Barça.

Enhorabona una vegada mes al Club de Pilota de Castalla per portar-mos a Castalla -fa un parell de mesos i sense saber-ho- a un dels finalistes del Circuit i qui sap si als campions. El diumenge ho sabrem.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es deveres nosaltres vam estar alli, i va ser impresionant, quina barbaritat de pilotades d'una banda i d'altra, us recomane a tots que el diumenge que ve faigeu un alto i mireu la partida que sera en riguros directe, i seu jugaran tot per el tot, nosaltres tornarem a estar alli a vorer que tal!

Anònim ha dit...

Genovés II, Sarasol II i Hector campions del bancaixa despres de guanyar al trio de Miguel per 60-40, el detonant de la partida va ser l'aguant de Genovés II davant grau i al final de la partida l'entrada en joc del menor dels germans Sarasols.