dissabte, 2 de febrer del 2008

Gasol als Lakers

Esta imatge ja és història. Ahir es va confirmar que Gasol ha fitxat per Los Angeles Lakers


Ja se que els seguidors del blog no sou molt baskeros, però una vegada més no he pogut resistir-me.

Esta setmana ha estat carregada de noticies relevants relacionades amb la trajectòria dels espanyols que militen a equips professionals de la NBA, amb la bomba final del fitxatge de Pau Gasol per els Lakers.
Tot va començar amb la confirmació de la presència de Juan Carlos Navarro a l'equip de Rockies de l'All Star que es disputarà enguany a New Orleans. Després continuà amb la seua no inclusió per a participar en el Concurs de Triples i amb la no participació per els pels de José Manuel Calderón a l'All Star.

Però el dijous va saltar l'autèntica noticia amb el fitxatge de Pau Gasol per Los Angeles Lakers a canvi de tres jugadors, dos primeres rondes de propers Drafts i els drets del seu germà Marc (elegit el nº 48 del Draft 2007 per els Lakers).

Un motiu més per aumentar els equips a seguir a la NBA per culpa dels espanyolets. Menphis Grizzlies (J.C. Navarro), Porland Trail Blazers (Sergio Rodriguez), Toronto Raptors (Jorge Garbajosa i J. M. Calderón) i ara Los Angeles Lakers.

Fins ara ens teniem que conformar amb veure lluitar als nostres per alcançar els Play Offs. Amb Gasol als Lakers tindrem l'oportunitat de veure un espanyol lluitar per l'anell de campiò.

Especial fifxatge de Pau Gasol per els Lakers (Marca)


.