dimarts, 29 de setembre del 2009

Madrid no serà olímpica

.
El proper divendres dia 2, es triarà en Copenhague la seu dels Jocs Olímpics de 2016 a la que opten Madrid, Rio de Janeiro, Tòquio i Chicago.
Sols em base en una dada per afirmar que Madrid no serà la seu escollida. Es molt simple. Tradicionalment el COI mai repetix continent en dues seus consecutives. Així que si els Jocs Olímpics de 2012 es celebren a Londres, Madrid no serà la seu escollida.

Si això ho sé jo, també ho saben totes les persones que estan darrere de la candidatura de Madrid, i imagine que molts dels periodistes i demés personal que dia rere dia, ens peguen la palissa de "Madrid 2016".
Imagine una vegada més, i des de la meua ignorància, que tot el que hi ha darrere són -com sol passar sempre- tot tipus d'interessos -personals, més que generals-. I com passa sempre, haurem d'esperar que divendres es confirme que Madrid no serà olímpica, passar com siga la "ressaca informativa" del dissabte i veure el diumenge com Madrid desapareix del mapa... fins a la candidatura de 2020?.

Si anem al que toca, possiblement Rio i Chicago, partisquen amb un pel de adventatges i jo personalment, aposte per Rio.
Té en contra els dubtes de ser un poble considerat "no ric", i per tant, si estarà preparat per a albergar uns Jocs, però a favor té el fet que mai s'han celebrat uns Jocs Olímpics a Sudamèrica, un fet molt a tenir en compte pels membres del COI que propugnen la "universalitat" dels Jocs.

Divendres s'acabaran les incognites i descansarem de Jocs Olimpics un parell d'anys.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No tens la "corazonada"?,xe,xe, què poqueta fe. EStarien be els jocs a Rio, que ixquen en la tele per alguna cosa que no siguen els carnavals i les faveles, que ja està be. No podrem lluir bous i gitanes al món, però què s'ha de fer... millor així, estic d'acord amb tu.

Anònim ha dit...

si busques un poc per internet i veus els presupostos per a la precandidatura 2012 i 2016 mes val que el divendres siga elegida. Desde 2007 venen gastan algo aixina com 1.000.000 d'euros al mes en propaganda i demes actes promocionals a més de que moltes instalacions es van iniciar fa anys pensan en Madrid 2012 i 2016. Segons una noticia d'ahir al diari Elpais organitzar el jocs olimpics costaria 18.300.000.000 d'euros (o pose en xifres per que es veja mes clar xD) dels cuals més de 1.000.000.000 ja san gastat per "preparar" les dues candidatures.

Anònim ha dit...

Jo estic amb quiles. Crec que Gallardon pensaba que lo que era una corazonada, en realitat es un infarto!!!!!jejejejejeje