dimarts, 8 de setembre del 2009

Tornant a la rutina

.
Ahir va ser la tornada a "la rutina". Una tornada un tant estranya, perque va durar un matí, per a alguns mig matí, i altres encara estaven de vacances. Qualsevol excusa és bona en este poble... i que dure.

El cas és que després d'un matí de voler posar-se al dia i no poder, prompte es fa l'una del migdia, a córrer que passa la Vuelta pel cantó de dalt. Xiu, xiu, xiu,... ja han passat?, joer, ale, torna a arreplegar que després tornaran a passar.

A dinar a la caseta, que passaran per la vora. Per a dinar, gaspatxos, per si algú pensava anar-se'n a pujar costeres per Catí, que s'ho lleve del cap,... quina rutina.

Que ja estan per Ibi !!, els apers al coll com si anàrem a la platja i a veure passar la Vuelta.
40 motos de la Guàrdia Civil, 41, 42, 43, 44,... ja venen els corredors, Xiu, xiu, xiu,... ja esta? no queda ningú més? I les motos?, ja m'he descomptat. Cap a la caseta a veure els quatre últims kilòmetres... que esgotadora esta rutina.

Per a finalitzar el dia, disgust amb el bàsquet -el rutinari haguera sigut que Espanya guanyara- i nou programa de ràdio per dormir.
Ja s'ha descobert el pastel de les nits de Catalunya Ràdio. Pere Escobar i Bernat Soler han fet un "trueque" a l'estil Ibrahimovic-Eto'o. El primer passa de les retransmissions de futbol de TV3 al lloc deixat pel segon, amb el nou programa "El Club de la Mitjanit". El segon deixa Catalunya Ràdio per pillar el relleu al primer en les retransmissions de futbol a la televisió catalana.

A veure si hui tenim més sort i anem pillant-li el fil a "la rutina".
.