divendres, 25 de setembre del 2009

Batman Begins

.
No solc parlar de cine en el bloc perque no soc gens cinèfil. Apenes veig cine, i sempre em decante per pel·lícules sense cap argument que puga dur a una posterior reflexió. Tot i així, alguna d'elles es queda a la meua memòria.

"Batman Begins", que la faran el proper diumenge en la 1, és una d'elles.
Res a veure amb la trilogia anterior, del Joker i companyia, i amb un repartiment de luxe, és una pel·lícula, per mi, molt més treballada i aconseguida. Personalment, la recomane.


PD.- Que em perdonen els verdaders cinèfils per la recomanació.
.

2 comentaris:

J.C. ha dit...

Jo també són gran seguidor del món del cinema, encara que no un gran expert crític, però si se diferenciar els bons treballs dels no massa.
Sense oblidar que Batman Begins és una explotació més del món del còmic, tant saturat al cine actual, cal dir que l'orige de Batman té una ejecució tècnica bestial. Els seus fotogrames ens transporten dels paisatges gelats de la Xina Comunista fins a les obscures escenes de Gotam City, ciutat que defen el nostre heroi. El paper de Cristian Bale, com a Batman, és un malbaratament de talent i enginy per part de l'actor, acompayat d'un magistral guió, -que en ocasions peca discontinuitat amb la saga anterior, sobre tot, a les escenes quan ell es queda orfe-, fa pensar en un bon treball cinematogràfic.
A tot això, cal sumar les excepcionals escenes de arts marcials, que es desenvolupen durant tot el film, la qual cosa crea que en cap moment t' aborrixques a la pantalla.
Pel contrari, Batman Begins és el començament de una nova saga, la qual cosa repercuteix en els futurs films, perquè começar sempre és difícil. I en la meua opinió el personatge de Batman arriba al seu moment més àlgit en la continuació "The Dark Knight" (El Cavaller Obscur). I "ni te digo" en la interpretació dels persontges tant C. Bale,Batman, com el de H. Ledger com a Joker. Però esta ja la comentarem altre dia.
Per tant, al igual que V. Quiles recomane este film, però recomane encara més la seua secuela.

Anònim ha dit...

Vicent, no hi ha perquè "avergonyir-se". Batman Begins, a l'igual que la seua continuació, és una grandíssima pel.li d'acció.
Grans interpretacions, un guió molt treballat, una ambientació sòbria i exquisida, una música sobresalient, i un molt bon director. Res a veure amb el multicolor Batman de Joel Schumacher.

KCINEMASOUND