dimecres, 4 de febrer del 2009

Agrupació Fotogràfica de Castalla

.
El divendres passat em vaig "estrenar" en l'Agrupació Fotogràfica de Castalla, anant a la projecció del documental de Henri-Cartier Bresson: "Biografía de una mirada".
No coneixia a este gran fotògraf del segle XX, però com sol passar sempre, ara me'l trobaré en la sopa.
El diumenge, vaig comprar el diari Público, per conéixer els llibres de la col·lecció "Maestros de la Fotografia" que acompanyen el diari dels diumenges i allí estava. No serà l'únic llibre de la colecció on me'l trobe.

Coincicint amb el llançament de la col·lecció de fotografia, s'ha posat en marxa, per mitjà de la web del diari, un concurs de fotografia, que anirà renovant-se cada setmana.
Encara que pots pujar 3 fotos a la setmana per participar, he decidit companejar-ho i pujar una foto cada setmana, no per concursar o aspirar a guanyar res, sinó per saber si les meues fotos agraden, ja que es pot entrar i votar cada foto.
No és el sistema més ideal, ni més objectiu, ni més vàlid per mesurar un treball, però he pensat que mentres vaig ensenyant-me i l'agrupació posa en marxa el foro per poder comentar fotos i treballs, mire que tal respon la gent a les meues fotos, a través dels vots.


Esta es la primera foto que he decidit penjar. Està presa a Elx, el dia de la Puríssima.

Si voleu conéixer el concurs, podeu entrar a la web. I si voleu votar la foto, podeu entrar directament ací.

Cada setmana, publicaré ací la foto que penge i quan acabe la setmana, posaré els vots aconseguits.

S'admitixen comentaris sobre cada foto.
.
* 7/2/08.- Xacata foto ha tingut la paciència de llegir les farragoses bases del concurs i les considera abusives, així que m'ho he pensat millor i deixaré passar el presentar fotos totes les setmanes. De tota manera si presentara alguna més, ja la posaré per ací.
.

1 comentari:

Vicent Quiles ha dit...

Per als més posats en el tema...sí, ja sé que la foto té ruido, però encara em queda molt per apendre.