divendres, 27 de juny del 2008

No si al final, és capaç que "Podemos"



No pensava escriure res sobre l'Eurocopa, entre altres coses perque no confiava en que ferem res, cosa que no suposava novetat alguna respecte a altres aconteciments des de l'Eurocopa de França, allà per 1984.
.
Però mira per on, esta selecció sembla diferent. Ja està en la final, ha segut capaç de sentar davant la tele fins i tot als que no els agrada el futbol...i a més sense Raul (que no podrà fer els pases amb el capot si guanyem...que llàstima, no sé si podre resistir-ho). Si, definitivament esta selecció és diferent.
.
Per a rematar la faena, Alemanya
.
En la final ens espera Alemanya, la pijor que ens podia tocar. Alemanya i Italia sempre estan ahí, però té una ventaja. Si perdem, perdem contra una gran selecció, contra la favorita en totes les quineles. I si guanyem, guanyarem l'Eurocopa passant per damunt d'Italia i Alemanya... Tenim Eurocopa fins a Nadal.
.
P.D.: Gary Lineker, ex-internacional per Anglaterra i ex-jugador del Barça en els anys 80, va deixar una frase per a l'història del futbol: "El futbol és un esport que van inventar els anglesos i que sempre guanyen els Alemans".
.
Estigueu preparats.
.