dissabte, 7 de juny del 2008

La vaga del transport

Demà a les 12 de la nit comença la vaga del transport...i no la guerra.
Ho dic així, perque després de veure les noticies al migdia, crec que deberia arrear al super de torn que òbriga esta tarda -si es que ha tancat- i comprar fins i tot el que no va a fer-me falta per tal de passar la setmana.
En portes d'un esdeveniment propici per a crear alarma social, res com les notices de A3 o, millor encara, les de Canal9.
.
Avui, fent "zapping" m'he quedat un rato amb les de Canal9 pel color morat que anaven adquirint. Que tragèdies -por Dios-, anaven conectant amb totes les cooperatives de fruita per mostrar-nos que JA estaven abocant la fruita als contenidors de la brossa, amb tots els mercats centrals per mostrar-mos les grans cues de gent per aprovisionar-se, amb totes les gasolineres per advertir-mos que...SOLES fins al dijous, està garantit el suministre de carburants...que tragèdia, no se que fer, no se on acudir primer, si al Super a comprar fruita que no va a fer-me falta i així tirar-la jo a la brossa i evitar-li-ho així al "pobre" supermercat o a la gasolinera a per garrafes de gasolina encara que no gaste el cotxe en tota la setmana...uff que agobio.

Menys mal que després, en qualsevol telediari ja, sempre hi ha lloc per al bon temps que està fent, per mostrar-mos la platja de Benidorm i per fer-mos saber que, al menys, este cap de setmana els anirà bé als "pobres" hostelers de la costa que tant patixen quan es pixa un pardal.

I això que no ha hagut lloc per al Euribor (al 5,415), la llum i el gas, prou tenim amb la Selecció de futbol i Cristiano Ronaldo.
.