dimecres, 9 de gener del 2008

La Televisió Digital Terrestre a Castalla

Malgrat que la pàgina web de la Televisió Digital Terrestre (http://www.tdt.es/), s'encabote en dir que no aplega la senyal a Castalla, com diria aquell "haberla, haila".


El dilluns per la nit, moment en que vaig poder "destripar" els meus regals de Reis, vaig començar, com no, per la tecnològia, el TDT.
I efectivament, malgrat tindre l'antena encarada al Reconco de Biar -les antenes encarades a Aitana, si que està confirmat que reben senyal-, puc disfrutar de la TDT.
De tota manera, tampoc és res de l'altre món, al menys de moment.
.
Us pose la llista de canals que es pillen perque ho valoreu vosaltres mateix. En total són 21 de tv i 7 de ràdio, en l'ordre que s'han sintonitzat automàticament, insistixc, en el Reconco, crec que a Aitana es pillen mes, perque jo no pille Tele 5 i les seues "germanes digitals".

1.- TVE1
2.- La 2
3.- Canal24 horas de TVE (El telediari de les 21 h el fan a les 22 h, manera de veure les noticies de la nit)
4.- Clan TVE (Totes les nits "Cuentame", bufff)
5.- Punt 2
6.- Canal 9
7.- Popular TV (Crec que és la COPE en tele, de moment sols l'he posada per veure Choff -recordeu la serie del Tricicle?-)
8.- Las Provincias TV
9.- Teledeporte
10.- Veo
11.- SETenVeo
12.- La Tienda de Veo
13.- Net TV
14.- Cuatro
15.- CNN+
16.- 40 Latino
17.- La Sexta
18.- Antena 3
19.- Antena.NEOX (Crec que fan les pelis sense anuncios, al menys, el dilluns van fer "Las dos Torres" sense publicitat)
20.- Antena.NOVA
21.- Hogar 10

Igual veent la llista de canals, tampoc es per tornar-se boix anant a la tenda a per un sintonitzador...o és que a mi no m'agrada la tele.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps quan es cobra la loteria dels mariners?

Vicent Quiles ha dit...

Donç ho averigüe i pose una entrada per fer-ho saber a tot el que li puga interesar, perque en un comentari, costa mes de veure.
Gràcies.