dimecres, 31 de gener del 2007

Et paguen bé al teu treball?

Ahir, una vegada mes, em va sorprendre Internet. Ja sé que en esta vida està tot inventat i que en Internet està tot el que pugues imaginar, però hi han coses que no deixen de sorprendre'm.

Ahir em vaig trobar amb aquesta pàgina:


Si tens 10 menuts, pots dedicar-los a saber si estas ben retribuit en el teu lloc de treball, però abans de començar el questionari pensa si estas content amb el que et paguen, perquè segur que quan acabes el cuestionari es fàcil que no ho estigues.
.
Aprofitaré aquesta web, per obrir una secció d'enllaços "peculiars", on posaré tots aquells mes curiosos que encontre. Si us ha fet gràcia algun, me'l podeu passar i el col.loque.
.

dilluns, 29 de gener del 2007

I perquè no, mes papereres?

Aquest matí he llegit en el diari Información que l'ajuntament de Castalla ha invertit 8.000 € en els nous panels d'informació que s'han colocat pel poble (i que pensa invertir 32.000 € en una segona fase que pujaria fins al castell) per indicar les rutes pel casc antic i informar al visitant, i de pas als ciutadans.

Encara que no soc partidari d'una política "pro-turisme", no em sembla mal l'iniciativa, pense que aprofitarà per a que molts ciutadants de Castalla - on jo m'incluisc - sàpien mes de quatre coses que abans no sabien del seu poble, però m'agradaria aprofitar aquesta noticia, i sense ànim de criticar a ningú, per expresar el desitg de veure mes papereres en Castalla, perquè llevat dels parcs (encara que siguen de formigó) i a l'Avinguda República Argentina, on si que hi han suficients, pense que a esta ciutat li falten papereres.
No vull dir amb açò que eixos diners estarien millor invertits en papereres, sols que si hi han diners per a això, devien haver-ne per a altres coses mes bàsiques per al poble.

Sols una dada: sabeu quantes papereres hi han a l'altre costat de la Carretera d'Alacant? Allà on està el Mercadona, La vaca loca, Vodafone,... ninguna, bé mentira, alguna en el carrer Lepanto - del Bar Stop al Poliesportiu -, però ni tan sols una a la porta del Poliesportiu.

dimecres, 24 de gener del 2007

Rally Lisboa-Dakar

Ara que ja ha acabat, us contaré algunes curiositats sobre altra de les meues debilitats, la mare de tots els rallys, encara que siga relativament jove, ja que la primera edició del Rally Paris-Dakar data del 1979.


Stéphane Peterhansel, campió en cotxes

.

Si decideixes participar en la propera edició has de tindre en compte unes quantes dades relativament importants.

- Enguany s'han recorregut 8.696 km.

- Hauras de vacunar-te contra el tétano, "la fiebre amarilla" i el tifus, i anar amb compte amb la malaria.

- Si no eres pilot oficial, t'hauras de pagar l'inscripció - al voltant de 13.000 € -, posar el vehicle i els repostos.

- A mes, has de saber que sols tens assegurada una dutxa en tot el Rally, la de la jornada de descans.

- La velocitat màxima per travesar els poblats es de 30 a 50 km/h. En cas de no respetar-ho, la sanció es de 30 menuts i 500 €, la primera vegada, la segona passa a ser de 1 hora i 1000 €, i a la tercera t'envien a casa. En el reste del trajecte no hi ha llímit de velociatat (abans era de 150 km/h.)

- El llímit de kilòmetres que es poden fer de tiró és de 250 km. En cada parada tens 15 menuts per a repostar, menjar i fer les teues necessitats. Eixe temps no conta per al temps final de cada etapa.

- Si et perds de la ruta i et quedes sense gasolina, t'arreplegarà l'organització però has d'abandonar el rally. En canvi, si et quedes sense gasolina dins de la ruta, el normal es que els mateixos participants et deixen gasolina per a que aplegues al final de l'etapa.

.

Si saps alguna curiositat mes, fes-me-la aplegar i l'afegim.


dijous, 18 de gener del 2007

Una de fotografia

Digital Camera Magazine, una de les webs mes importants de fotografia, ha donat a coneixer els premis al fotògraf guanyador de l'any 2006 i les fotografies guanyadores en distints apartats.


Si us agrada la fotografia, entreu a cada secció i passeu una bona estona .

.

dimecres, 17 de gener del 2007

Loteria del Niño

Les paperetes dels Mariners premiades en el sorteig del Niño podran cobrar-se en el local de la Comparsa, el dimarts 23 i el dimecres 24 de 20.00 h a 21.30 h.
Els dècims (20 € en el nº 09584) es poden cobrar en qualsevol administració de loteria.

El premi per papereta es de 2 €.

dimarts, 16 de gener del 2007

Comença l'espectacle de la F1

A pesar de ser una de les meues grans pasions, encara no havia parlat d'esport en el blog, no vullguera aburrir al personal.
Pero ahir l'esport era actualitat, i no perque Beckham tenia tos o Ronaldinho poguera tindre "cagueroles", no, l'actualitat venia marcada per la presentació que ahir va fer a Valencia, l'equip de F1, Vodafone McLaren Mercedes (un poc llarg per al meu gust, ho deixarem simplement en McLaren) del seu nou cotxe per a aquesta temporada, el MP4/22 - vaja nom també -, i dels seus pilots, un d'ells, el mes simpàtic que ha donat la F1 en els darrers anys, espanyol per a mes senyes.



.

L'equip McLaren, es va gastar anit mes de 4 milions de € es aquest event, el que no sabrem mai es el que li va costar a la ciutat de Valencia i a la Generalitat, per tal que la seua alcaldesa i el nostre honorable president tragueren, una vegada mes, el pavo a passejar. El "important" en aquestos casos es el nombre de seguidors que havien anit pels carrers de la ciutat al voltant del circuit montat per a l'ocasió.

Ara sols falta esperar a veure la resposta del cotxe, sempre dels mes ràpids del circuit, pero darrerament, dels menys fiables. El dimecres, els primers tests en Xeste, i el 18 de març, a Australia...comença l'espectacle.

Per cert, ho vau seguir en directe per T5? i despres, vau veure el especial per C9?...ho deixaré, perquè si m'arranque...

dijous, 11 de gener del 2007

iPhone de Apple

Ja ve de camí la última "virgueria" tecnològica (una més, perquè açò de la tecnologia va tant de presa...), possiblement un dels regals estrela de Reis del proper any per als que els agrada estar a la última.




Es tracta del iPhone de Apple, el nou dispositiu de mà que incorpora telèfon mòbil quatribanda, iPod amb pantalla tàctil, internet amb tecnologia Wi-Fi i càmera de fotos de 2 megapixels.
Es a dir, a part de parlar per telèfon, que al final ja es el de menys en els mòbils, podras escoltar música mp3, veure tot tipus de images (fotos, pel.lícules, videoclips, fins i tot la tv en cas de signar algun acord com en America), escriure i enviar e-mails, navegar per internet com en el ordenador, i disfrutar de images satèlit, mapes i fins i tot, informació de tràfic, amb el programa Google maps. A mes, incorpora una versió del navegador Safari de Apple amb els buscadors Google Search i Yahoo! Search integrats.

Amb la pantalla tàctil de 3,5 pulgades es maneja tot, marcar els telèfons, anar a l'agenda i totes les funcions del mòbil, triar les fotos, escruire els e-mails, ...

El nou iPhone ixirà a la venda en Estats Units el proper juny en dues versions, 4 Gb al preu de 499 $ (380 € al canvi actual), i 8 Gb al preu de 599 $ (455 €). A Espanya aplegarà a finals d'any, i es podrà aconseguir mitjansant les companyies de telefonia, amb un contrat de permanència de 24 mesos.

N95 de Nokia

Per al que no vullga esperar fins a finals d'any, Nokia llança aquest trimestre el N95


Respecte al iPhone, millora la càmera de fotos, amb 5 megapixels i òptica Carl Zeiss -possiblement la millor del mercat -, y el navegador (GPS). Per contra, no té la pantalla tàctil i no aplega de llarg a la memòria interna de iPhone, encara que es possible ampliar-la amb tarjetes.

El seu preu de mercat estarà al voltant de 500 €.

dilluns, 8 de gener del 2007

1000 Visites

El dia de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, a banda de tots els regals que vaig rebre, la web que ara llegiu, va registrar la visita 1000.
Quan vaig crear el blog no pensava mai que anava a alçar tanta curiositat, ja que les 1000 visites estan contades des del dia que vaig fer funcionar el contador, a mitjan novembre i aixó fa que registre mes de 500 visites al mes.
Sols volia agraïr a tots aquells que la visiten, habitual o esporàdicament, el fet d'haver-se interesat en ella.
Seguiré treballant perque eixa curiositat de visitar-la de tant en tant, no es perga. Ara falta que tots vosaltres la feu mes interesant mitjansant els comentaris.

Feliç any nou a tots. Sigueu bons.