dilluns, 29 de gener del 2007

I perquè no, mes papereres?

Aquest matí he llegit en el diari Información que l'ajuntament de Castalla ha invertit 8.000 € en els nous panels d'informació que s'han colocat pel poble (i que pensa invertir 32.000 € en una segona fase que pujaria fins al castell) per indicar les rutes pel casc antic i informar al visitant, i de pas als ciutadans.

Encara que no soc partidari d'una política "pro-turisme", no em sembla mal l'iniciativa, pense que aprofitarà per a que molts ciutadants de Castalla - on jo m'incluisc - sàpien mes de quatre coses que abans no sabien del seu poble, però m'agradaria aprofitar aquesta noticia, i sense ànim de criticar a ningú, per expresar el desitg de veure mes papereres en Castalla, perquè llevat dels parcs (encara que siguen de formigó) i a l'Avinguda República Argentina, on si que hi han suficients, pense que a esta ciutat li falten papereres.
No vull dir amb açò que eixos diners estarien millor invertits en papereres, sols que si hi han diners per a això, devien haver-ne per a altres coses mes bàsiques per al poble.

Sols una dada: sabeu quantes papereres hi han a l'altre costat de la Carretera d'Alacant? Allà on està el Mercadona, La vaca loca, Vodafone,... ninguna, bé mentira, alguna en el carrer Lepanto - del Bar Stop al Poliesportiu -, però ni tan sols una a la porta del Poliesportiu.