dimarts, 16 de gener del 2007

Comença l'espectacle de la F1

A pesar de ser una de les meues grans pasions, encara no havia parlat d'esport en el blog, no vullguera aburrir al personal.
Pero ahir l'esport era actualitat, i no perque Beckham tenia tos o Ronaldinho poguera tindre "cagueroles", no, l'actualitat venia marcada per la presentació que ahir va fer a Valencia, l'equip de F1, Vodafone McLaren Mercedes (un poc llarg per al meu gust, ho deixarem simplement en McLaren) del seu nou cotxe per a aquesta temporada, el MP4/22 - vaja nom també -, i dels seus pilots, un d'ells, el mes simpàtic que ha donat la F1 en els darrers anys, espanyol per a mes senyes.



.

L'equip McLaren, es va gastar anit mes de 4 milions de € es aquest event, el que no sabrem mai es el que li va costar a la ciutat de Valencia i a la Generalitat, per tal que la seua alcaldesa i el nostre honorable president tragueren, una vegada mes, el pavo a passejar. El "important" en aquestos casos es el nombre de seguidors que havien anit pels carrers de la ciutat al voltant del circuit montat per a l'ocasió.

Ara sols falta esperar a veure la resposta del cotxe, sempre dels mes ràpids del circuit, pero darrerament, dels menys fiables. El dimecres, els primers tests en Xeste, i el 18 de març, a Australia...comença l'espectacle.

Per cert, ho vau seguir en directe per T5? i despres, vau veure el especial per C9?...ho deixaré, perquè si m'arranque...