dimecres, 12 de setembre del 2007

Eurobasket: Apleguen els quarts, comença la lluita per l'or.

Diuen que les comparacions són odioses, però a vegades crec que necessaries.

Mentres la selecció de bàsket ens enganxa a "La Sexta", la selecció de futbol no sabem ni a quina hora juga (a veure que mire en internet...Favoritos --> Diaris --> Marca.com per exemple....val, a les 22.00 h, ara ja ho se, però no crec que canvie de canal, preferixc Lituania-Eslovenia, de l'Eurobasket, és clar, 21.30 h).
.
Mentres que en el bàsket, juguem i competim cada any per l'èxit i les medalles, en futbol, ni juguem ni competim per res, sols intentem no fer riure, i ni així. Mes valdria no classificar-se per a res.
.
Mentres vibres en bàsket per veure com encaren un partit que començava a posar-se cru contra Israel (19-32, minut 11) amb un parcial a partir d'ahi de 80-41, tens que esperar -el que espere, clar- al menut 85 de partit (23.45 h aproximadament d'un dissabte post-fester) per veure empatar a la selecció de futbol.
Però clar, que seria dels Telediaris i els periòdics sense el futbol, és una pena. Algú sap, per exemple, que està també celebrant-se el MUNDIAL de gimnàsia artística on estem guanyant medalles? Dificil saber-ho, ahí hi ha poc que rascar...és mes important si Raul va convocat o no a la Selecció o si a Ronaldinho li pica el cul.

Es igual, ho deixarem açí....que demà començen els quarts. Alli ens espera l'Alemanya de Nowitzki, que s'ha desfet esta vesprada d'Italia, que personalment em fea mes por, bé, mes respete, com diuen ara.
.
AIXI QUEDEN LES COSES
.
RUSIA - FRANÇA (Dia 13, 19.00 h)
.
ESPANYA - ALEMANYA (Dia 13, 21.30 h)
.
CROACIA - LITUANIA (Dia 14, 19.00 h)
.
GRECIA - ESLOVENIA (Dia 14, 21.30 h)
.
El normal és que passen a semifinals Espanya, Rusia, Lituania i Eslovenia. Que els enfrontaments foren Espanya-Eslovenia i Rusia-Lituania. Però ja sabeu que en la vida es dona poques vegades el normal, i en l'esport encara menys. Potser Espanya siga favorita, però no pergueu de vista a Eslovenia i a Lituania.
.
Espanya guanya l'europeu de Voley en Moscú davant Rusia i Rusia guanya l'europeu de Bàsket en Madrid davant Espanya. MANDA HUEVOS.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dius en el teu lema "Quines pasades de basket que estic pegant-me"
No ho jures. Si hi haguera possibilitat de sobredosi d'esport, tu hauries sucumbit ja.

De part de les teues xiques; per ser un gran fan de l'esport.