dijous, 6 de setembre del 2007

Remeis per al "Síndrome Post-Festes"

Ja estem a 6 de Setembre, ja ha passat fins "la Fuera". Hem visitat la Fira, hem passat per casa dels fotògrafs, hem vist els coets... i la majoria ja estem treballant.
Comença "un mes de tres setmanes", que resulta ser el mes llarg de l'any. Així que anem a animar al personal amb diverses activitats que es poden fer aquest mes i part d'octubre.

- Si eres fester, en algunes comparses queda per fer l'Assemblea General (en el cas dels Mariners, serà el Diumenge 30, si no hi han canvis obligats). També pots anar -previ pagament del sopar- al Sopar de "Germanor" de l'Agrupació de Comparses (20 d'octubre en la Marina), i finalment si t'agrada la fotografia, tens el fallo del concurs el proper 3 de novembre.
.
- Si t'agrada l'esport, ja ha començat la inagotable lliga de futbol, el proper dia 18 comença la "Champions", i el diumenge 10 es juga la final del Mundia Sub-17 (España-Nigeria, 12.00 h), amen de l'Eurobasket (del 3 al 16), i un parell de premis de F1 i altres tants de motos.

- També és un moment ideal per juntar-se a sopar amb els amics, contar-se les batalletes de l'estiu i de festes, i de pas recuperar eixos moments perduts per culpa d'una agenda tan colapsada per l'estiu.
.
- Si t'agraden els Nadals, ha començat ja el compte arrere. Si et pareix exagerat, pregunta als belemistes o a l'Associació del Reis Mags.
.
- I finalment, sempre queden els clàssics propòsits de practicar esport per desfer la panxeta cervesera o deixar de fumar...fins a Nadal -mes que res per poder deixar-se'n de nou despres de la Nitvella-, etc, etc.
.
Total, que si no fas res és perque no vols i recorda que DIA QUE PASSA, DIA QUE NO TORNA.
.