dijous, 26 de juliol del 2007

Que tal el canvi de Sant Jaume?

Que us va pareixer el resultat del canvi de Sant Jaume?. Voteu a l'enquesta que teniu a la dreta i que deixaré fins a festes, a veure si traem algo en clar.

A mi personalment, em va vindre de cine, perque de no ser pel canvi, no haguera aplegat a l'esmorzar.


Aquest mariner no estava molt convençut i va preferir quedar-se a la camparsa fent-se un "gin tònic"
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De veritat valia la pena canviar les costums de tot un matí de Sant Jaume per fer-se una cervesa al parque despres de esmorzar, quan ja vas amb cubates i el que menos apetix es una cervesa?
De veritat valia la pena alçar-se una hora antes i esmorzar una hora mes tard?
Pense que els canvis son bons (i necesaris) però si son per a millorar, i este canvi no se el que millora.

Anònim ha dit...

De veritat val la pena ser capità i pujar i baixar tu soletes a l'ermita? de veritat val la pena fer un acte on participen més de 40 festers i que no estiguen morts de calor?

Anònim ha dit...

A mí el canvi no en va pareixer mal. Però, el esmorçar es va fer tard, tal vegada si la missa es ferà més curta, millor.
Per altra part, jo el que haguera fet després d'esmorçar, en compte d'anar al parc, que va ser un poc tresllat, fer un passacarrer i una ballà de banderes a la plaça major.

Vicent Quiles ha dit...

Jo, com a bon mariner, em considere conservador en els temes de la festa, i soc dels que ho deixaria com estava.
De tota manera, entenc que els canvis són necessaris i puc entendre que es pense en els càrrecs, i es faja esta prova per veure si es passa menys calor.
Si no hi haguera mes remei que canviar-ho definitivament, crec que una bona solució per al tema del migdia potser que, donat que les comparses són les que tenen el problema mes gran, ja que necesssiten "canviar" taula entre l'esmorzar i el dinar, seria que es posaren d'acord amb les capitanies i es fajera un passacarrer despres d'esmorzar a la capitania -la comparsa posa la beguda i els capitans el lloc-, ens fem un parell allí, i en ser hora de dinar, passacarrer i de nou a la comparsa.

PD.- Si pensem el dia Sant Jaume en la calor que passen els capitans, quan pensem pensar en la calor que pasen les criatures del desfile infantil?