dimecres, 4 de juliol del 2007

"La Bomba" Navarro als Grizzlies i Rudy al Barça?

Eixa podria ser l'operació estrela del basket este estiu, encara que a hores d'ara tot són especulacions.

L'únic que és segur és que Navarro se'ns va a la millor lliga del món, despres d'arribar a un acord amb el Barça, que li rebaixarà a la mitat la "clausula d'escape" a la NBA, per a que puga pagar-la el propi jugador (els equips NBA sols poden pagar 500.000 €) i així convertir-se en el que serà el cinqué jugador espanyol que jugara a la NBA la propera temporada.
El reste encara s'ha de pastar, però anem per parts....

Navarro va ser escollit al draft del 2002 (2na ronda amb el nº 40) per Washinton Wizards qui encara és poseedor dels seus drets. Els Wizards tenen damunt de la taula dues ofertes -Miami Heats i Memphis Grizzlies- per a traspasar eixos drets, però Navarro vullguera acabar en Memphis per jugar amb el seu amic Pau Gasol, a mes, en Miami toparia amb Dwyane Wade, un dels millors escoltes, junt a Kobe Bryant, de la competició, cosa que no afavoriria gens la seua projecció.
.
D'altra banda, el Barça tindrà molts diners per la venda de Navarro (4-5 milions de €, són molts diners en el mon del bàket) i la necessitat de cobrir la seua absència amb un gran jugador. I l'elegit és Rudy Fernandez, qui podria fer escala en el Barça...camí de la NBA.
.
De tota manera, difícilment sabrem el desenllaç abans del dia 11 de juliol, dia en que s'acaba el plaç en la NBA per aquestes operacions de traspasos de jugadors, drets i altres històries americanes.

.