dissabte, 7 d’octubre del 2006

Mamantial a Castalla

La Associació Pro Lactancia Materna i Criança a Castalla (Mamantial) ha celebrat la Setmana Mundial de la Lactància Materna amb diversos actes entre els que destaquen la xarrada que va tindre lloc el passat dimecres 4 d'octubre a la Casa de Cultura anomenada "Mitos y realidades sobre la Lactancia Materna" impartida per la matrona de Elda i on va aprofitar la Associació per presentar-se i posar-se a disposició de totes aquelles mares que tinguen dubtes o problemes relacionats amb la lactància materna, i la concentració realitzada el dissabte 7 d'octubre al mercat de Castalla per informar i resoldre dubtes sobre aquest tema, a mes d'apropar a tots aquells interesats, tot tipus de bibliografia relacionada amb la lactancia, puericultura i en general tot alló relatiu a l'educació infantil.




Stand montat en el mercat amb motiu de la concentració realitzada el dissabte 7 d'octubre
.
Mamantial a Castalla
L'associació Mamantial té com a finalitat informar i donar recolçament a totes aquelles persones que vullguen disfrutar de la lactancia, però no te intenció de donar consells mèdics. Fondamentalment el que pretent es orientar i compartir experiències propies i comuns sobre la lactancia i la criança.
Els membres de l'Associació es reunixen tots els dimarts a les 16 h. a la Casa de Cultura excepte el mes d'agost i festius.
Per a qualsevol dupte o consulta podeu posar-vos en contacte a tots aquestos telèfons:
Regi.- 647.697342
Mª Angeles.- 699. 016307
Isa.- 661.466425
Susana.- 680.700139
Alicia.- 645.763589
Esther.- 670.226542
.
Membres de l'Associació en el Stand del mercat