dimecres, 25 d’octubre de 2006

Bateig de Julia

Aquesta noticia es de les que haguera vullgut posar abans, pero entre unes coses i altres, ja ha passat un mes del bateig i encara no us he dit res.

No mes comentar que va ixir tot molt bé, millor del que esperavem, perque a falta d'una setmana se'ns va girar tot de cul, tant pel dinar - La Caseta Nova, on teniem que dinar, ens va fer una passada que despres comentaré -, com pel berenar - El Trinquet, que era qui ens ho preparava en la Comparsa Mariners, es va partir els trastos amb Agustin, i la seua relació de colaboració acabava en Festes d'Ibi, just una setmana abans del bateig -.

Al remat, tot va anar bé perque no vam tindre problemes amb l'altre restaurant, on vam dinar la familia mes arrimada, ni amb el Trinquet, que va aguantar la colaboració una setmana mes per tal de cumplir amb nosaltres, i preparar-mos un berenar amb el que vam disfrutar amb el reste de la familia i amics.

Açi us pose la portada de Hola, que va dedicar un número especial per a l'ocasió.

.

Sobre La Caseta Nova....

Us conte. Vam reservar comedor per a dinar un mes i mig abans del bateig, i a falta d'una setmana, per conveniencia d'ells i els dinars que tenien, ens van telefonar excusant-se que havia hagut un error al pendre nota i que ens tocava dinar fora, en l'afegit de madera i cristal que tenen per a l'estiu.

Entre aixó i que feia un mes que estavem esperant la confirmació del preu del menú, perque haviem modificat una parell de coses, ens van demostrar molt poca serietat, responsabilitat i profesionalitat, ja que, a mes, cada vegada ens telefonava una persona diferent. I per aixó vam decidir canviar de restaurant, sacrificant l'entorn de que disposa La Caseta Nova, però que res te a veure amb el servei que dispensa.

Després de la nostra experiència no us recomane per a res este restaurant.

.