divendres, 6 d’octubre del 2006

El basket espanyol segueix fent història

Despres que el passat dia 3 de Setembre la selecció espanyola de basket es proclamara campiona del mon en Japó, ahir el basket espanyol va escriure una altra pàgina de glòria al imposar-se un equip espanyol a un equip NBA (Winterthur Barcelona 104 - Philadelphia 76ers 99).



Juan Carlos Navarro va aconseguir la millor jugada del partit amb una "bomba"


Dues lectures que fer

D'una banda destacar l'importància del desenllaç, ja que tan sols el Maccabi de Tel Aviv havia aconseguit guanyar a un equip NBA (fins a 4 vegades - 1978, Whashington; 1984, Nets i Suns i 2005, Toronto Raptors - en un total de 32 partits entre equips europeus i de la NBA). El Barça es el segon equip que ho aconsegueix en 34 partits, ja que paralelament al partit celebrat en el Palau Sant Jordi, es jugava ahir en França el partit entre San Antonio Spurs- Villeurbanne amb victoria dels Spurs.

D'altra banda, no devem perdre de vista que els equips NBA han començat a entrenar l'1 d'octubre, si ho fan abans, l'entrenador es sancionat, per tant es dificil valorar en la seua justa messura, un enfrontament con este.

De tota manera, ens quedarem amb la part possitiva, i eixa no es altra que el Barça i el basket espanyol li han baixat els fums als orgullosos americans, cosa que de volta en quant les ve molt bé.