dissabte, 11 de desembre del 2010

Qatar Foundation

Estes dues paraules, "Qatar Fountadion", són d'eixes paraules que mai les hem escoltat i que a partir d'ara ens les trobarem per tot arreu.
I és que el Barça, després de 111 anys d'existència, ha venut la camiseta a estos senyors.

Fins ara el Barça era l'únic equip d'elit que no portava publicitat a la camiseta.

Amb Laporta va estar a un pas amb allò de "Beijing 2008", però finalment es va tindre que conformar amb un acord amb Unicef, que en lloc de reportar ingressos, els costa diners (1,5 milions d'€ per temporada) a canvi d'una expansió d'imatge inigualable.

Ara sembla que la situació econòmica per la que travessa el club i els 30 milions per temporada que ofereix l'Emir del Qatar atraves de la Fundació -170 milions d'€ en total- ho fa irresistible.

Esta clar que econòmicament, l'acord és insuperable, serà la camiseta millor pagada del món, però i la imatge? Perque per molt Foundation, Qatar no és el millor exemple de país, estat, emirat o com el vulguen definir. Segons el Vicepresident econòmic del Barça, Qatar "és una monarquia absolutista, però flexible i tolerant"....que xungo, no?

Qatar entre altres coses és un paradís fiscal i un emirat on no tenen molt clar que és això dels Drets Humans, no acaben d'entendre el que és.

I Unicef, a tot açò, que diu?. Segons el Barça, "Unicef ha donat el vist i plau a l'acord"... que xungo, no?
El tema és que difícilment, vaja, impossible que les marques "Qatar Foundation" i "Unicef" puguen compartir el pit i la panxa dels jugadors del Barça, així que Unicef acabarà veient-se desplaçada d'eixe lloc i imagine que el vistiplau de Unicef haurà segut "A mi amotxam el milió i mig d'€ per temporada i posa la meua marca on tu vulgues, com si vols posar-la al cul (part posterior del pantalons, a l'estil del RCD Mallorca que publicita les distintes Illes Balears en eixe noble lloc)"

Total que, olé per la perra, la pela és la pela, però "al loro" amb el reste de conseqüències, no tinguen que estar cinc temporades justificant-se. Encara que vist el vist, està clar que mentres l'equip guany un partit darrere un altre, el reste de temes acaben sent secundaris.
.
.

Font: Caye

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qatar fundation no és l'Estat de Qatar. Informa't millor de la finalitat i les activitats de Qatar fundation, que és una entitat social que fa molt pels pobres i per fer avançar el país cap a la democràcia.

Vicent Quiles ha dit...

Ja imagine que "Qatar Fountadion" no és Qatar, encara que la Presidenta de la Fundació siga la segona de les tres dones de l'Emir.
Per informar-se i saber el que fa "Qatar Foundation" tan sols hi ha que entrar en el link que he posat, que per això està... i ojalà siga com tu dius, però si hi ha tanta controvèrsia sobre el tema, per alguna cosa serà.
Igual la controvèrsia ve per els possibles negocis del President Rosell amb Qatar i la Presidenta de la Fundació, qui sap?

Temps al temps.