dijous, 8 de juliol del 2010

Mare, mare, si guanyem el Mundial

.
Tinc que reconèixer que no tenia molta fe en que Espanya fera un gran paper en el mundial i que després de guanyar l'Eurocopa, ja seria prou si Espanya aprofitava esta generació per alcançar les semifinals per primera vegada en la història -entre altres coses, perque el rival que s'esperava en quarts era Itàlia en lloc de Paraguai, i ahí ja és un cara o creu com anit-.
Si ens haguera tirat Alemanya en les semis, ja va be. El que no era acceptable era caure davant de Paraguai, igual que va passar amb Corea fa huit anys, i no ser mai ningú.

Però mira per on, ja està a la final. I la gent, boja d'alegria per la selecció, cosa impensable fa tres anys.
Jo flipe amb el que es viu estos dies al poble. Balcons i casetes de camp amb banderes, gent que no sap si la pilota és redona, esfèrica o quadrada vestida amb la camiseta de la selecció, els bars aprofitant el tiró i la música pel poble... que farem si guanya el mundial?.
Per cert, és veritat que hi haurà pantalla gegant a la Plaça de l'Ajuntament?.

Cada dia de mundial que passa, estic més convençut que la gent més futbolera, som els que més tranquils ens ho pillem. Estarem fent-nos vells, jeje. Això o és que a mi em falta allò de "l'amor patrio", perque mai em passaria pel cap posar la bandera d'Espanya al balcó ni comprar-me la camiseta per passejar-me amb ella pel poble.
Sols tinc la camiseta de la "Eñemania" que em vaig comprar en el partit de bàsquet que Espanya va jugar a Alacant fa tres anys contra França, i me la pose ben poc.


Caricatura: Caye

El diumenge, a les 20.30 h., la Final del mundial, Holanda-Espanya... la culpa de Zapatero.
.

2 comentaris:

La fama de l'home invisible ha dit...

El més divertit de tot este assumpte és vore la paranoia de la premsa madrilenya i espanyola en general amb la roja. Fa quatre dies despreciaven el joc del Barça, que és el practica la selecció ("Esta forma de jugar, tanto tocar el balón, en el Bernabeu no gusta", deien...)i ara es tornen bojos dient que "hemos ganado a Alemania jugando bien al futbol, controlando el balón". Jo em pixe de riure, que vols que et diga, és al·lucinant. Ara resultarà que si Espanya guanya el Mundial serà gràcies al villarato, no? Ja, ja, ja...

Vicent Quiles ha dit...

Son inmensos i insufribles.
Que bons que són els jugadors del Barça amb la samarreta de la selecció.
Les ganes que tenen que fique un gol Torres, per que fique algú que no siga del Barça... fins i tot li van dedicar dos o tres dies d'"especials" a Fernando Llorente per mitja hora que va ixir contra Portugal i va tindre dues bones ocasions.
I finalment, lo teatreto, piscinero i "barriobajero" que era Cristiano Ronaldo amb Portugal, sobre tot contra Espanya, el mateix C. Ronaldo que juga amb el Madrid d'eixa manera durant 9 mesos i el volen comparar amb Messi.
Mira, això li faltava al Madrid, un fill de Cristiano Ronaldo...jaujuajau.