dimecres, 30 de juliol del 2008

Sant Jaume 2008

Mentres es posa i no es posa la web de la Marina en marxa de nou, he penjat unes fotos de Sant Jaume al blog de fotos, per si voleu matar el temps.


A banda de totes les fotos marineres, hi ha una d'un pirata realitzant l'acte de la bendició de les banderes, no me s'ha colat, és Palau i m'apetia posar-la.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas fea molt de temps que no posaba cap de comentaria i hui quan a llegit lo posat sobre la web dels mariners en el article de San jaume a tengunt la necesitat de fero..... Per que no esposa al dia la web dels marines? hi han problemes?,per quina raró no la actualizen.Bueno bsts

Vicent Quiles ha dit...

Es un poc difícil d'explicar, o millor dit, és prou dificil d'entendre a estes altures ja, però no crec que siga jo el més apropiat per donar explicacions.
Tan sols diré que, com un del màxims responsables de posar-la en marxa en el seu dia, em dol tant com al que més, el fet de que faja vora dos anys que estiga abandonada.
Mirant cap avant, crec que una bona solució seria que la portaren endavant persones no vinculades a les directives que entren i ixen, perque si no, cada tres anys, ens veuriem en la mateixa.