dimecres, 23 de juliol del 2008

Un hotel a la Font Roja

Es sol dir en castellà que "en todos lo sitios cuecen habas" i en esta ocasió li ha tocat a Alcoi posar l'olla al foc.
Hui m'he trobat amb el correu ple de mails amb el mateix tema: La futura construcció d'un hotel en el paratge de la Font Roja.




Com sempre passa en estes ocasions, hi haura que pense que l'ocurrència és una genial idea i qui pense que és una barbaritat. Jo com podeu imaginar-vos, m'incloc en el segon grup de pensament.

Segons puc llegir a un dels correus rebut: "l'única empresa que s'ha presentat al concurs pretén construir un edifici nou de 4 plantes (un semisoterrani + 3 plantes en superfície), que a més de ser un atemptat paisatgístic seria clarament il·legal. O siga, que no es tracta en absolut d'un petit hotel de muntanya, sinó d'un amb 55 habitacions, amb capacitat per a 110 places, a més de 75 places d'alberg distribuïdes en 10 habitacions. A açò caldria afegir dos cafeteries (una a l'aire lliure), un restaurant, un gimnàs, un spa amb piscina, jacuzi, sauna i termal, sales de reunions, etc."

Com era d'esperar Alcoi s'ha movilitzat i ha creat una plataforma en defensa de la Font Roja i tota una campanya per defensar este paratge únic.
Si algú està interessat en obtindre informació al respecte, pot consultar el blog que s'ha creat amb eixa finalitat. L'adreça és: fontrojadetots.blogspot.com.


Si voleu anar fent boca, podeu consultar el full informatiu que podreu trobar en eixe blog: http://www.telefonica.net/web2/alcoi/pamf_a4_val.pdf.
.