divendres, 27 d’abril del 2007

Donem-li una oportunitat a Castalla

Estem a 27 d'abril, falta un mes per a les eleccions, per a tindre un nou alcalde, una nova configuració de l'Ajuntament.... en definitiva, falta un mes per començar una nova era, l'era "Post Juan Rico", millor o pijor?... el temps ho dirà.

És per açò, per començar una nova era, que pense que s'ha de tindre un plus de confiança en que, d'alguna manera, anem a veure, i a viure, un canvi al poble, ixca la llista que ixca. Per damunt de tot ixirà la mes votada, la que decidixca la major part del poble, això que no s'oblide. I el que vullga canviar algo, ha d'anar a votar, eixa es l'única manera de provocar un canvi -si és necessari -, no val sols el criticar en internet tot el que es meneja, volent transmetre una sensació de crispació que de cap manera hi ha al poble.

- Perquè s'ha de criticar les llistes i els seus components ?. Puc considerar-me afortunat per tindre amics i/o coneguts a les tres llistes i a més he tingut l'oportunitat de formar part d'alguna d'elles i no he pegat el pas, i per tot això, tal vegada ho veig des d'altre prisma ,i pense que tot el que forma part d'una llista és valent, i si entra és per ajudar al poble amb la seua feina. Ho podran fer millor o pijor però, com podem saber si estan preparats o no, si no han estat mai ahí?

- Perquè es critica la llista del PP, quan han canviat a la mitat de l'anterior llista, i no sabem com treballarà ésta ?
- Perquè es critica la llista del Bloc, si encara no han tingut oportunitat de treballar pel poble ?
- Perquè es critica la llista del PSOE per estar plena d'independents, quan hi han independents a totes les llistes ?
- I així....

Qui som per criticar i posar en dubte la valia de tota esta gent sense mirar-mos el melic ?. No serem nosaltres els que no estem preparats, ni podrem treballar per el poble, perquè no estem a les llistes ?

El que hem de fer la resta, és recolzar el que hi ha, interesar-mos per el que proposen cada un d'ells, acudir als actes polítics on cada candidatura expose el seu programa i després anar a votar sempre en conseqüència.
Jo, personalment, començaré esta tarda per escoltar al Bloc, i esperaré a que Populars i Socialistes facen el mateix per anar i saber el que proposen per a Castalla. I el dia 27 de maig, aniré a votar, i a contribuir amb el meu vot a donar-li una oportunitat a Castalla.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hombre, algo si se sabe
que el pp ha traido riqueza a castalla y la seguira trayendo.

los demás por buenos que sean no tienen experiencia y seran un desastre.

más vale pajaro en mano que cientos volando.

Anònim ha dit...

Si...
Si cojo y vendo todas mis posesiones, ganaré mucho dinero y parecerá que he creado riqueza.
Pero... cuando me haya gastado ese dinero ¿qué me quedará?

Ignatius