dijous, 15 de març del 2007

Quina Castalla ens espera ?

Abans de fer totes les reflexions, vullc deixar clar que en algo estaré enganyat, perque moltes coses de les que sé, o crec que sé, són passades de boca en boca.

Falten 10 diumenges per a les eleccions municipals i fa l'efecte que estem igual que abans de començar tota esta carrera per una alcaldia...o és que tal vegada encara no ha començat i totes estes especulacions no surtiran cap efecte?

- Començant pel PP, partit que ens governa des de fa 20 anys, encara està desfullant la margarida del candidat. La passada setmana, algú va filtrat -o es va inventat - que Paneta serà l'elegit (abans ja havien sonat Candela i Juan "el mestre"). Esta nit, en un acte, que entenc que és privat, per ser un sopar, i on es priva al poble de saber ja i de primera mà el programa del partit, es sabrà definitivament si és així o sols era una tàctica mes del partit.

- Dels Independents, no es sap res. Si no hi han canvis d'ultima hora, la llista anirà encapçalada, al igual que fa 4 anys, pel Bullòs i el Llarg.

- El Bloc, que ja va estar en negociacions amb el PSOE per presentar una llista conjunta sense arribar a cap acord, fa un mes que ja va anunciar el seu candidat, fet que transmitia, al meu pareixer, que tenia els deures acabats o al menys molt avançats, ara fa un pas arrere - en la meua opinió, respecte a la seua imatge dels deures acabats - i torna a rependre les negociacions amb el PSOE.

- El PSOE, que va estar en negociacions amb el Bloc com abans apuntava, ara mateixa tinc l'impresió de que està mes allà que açí. Segons tinc entés, i no dic que siga la realitat, Luna va dimitir a consequencia d'eixes negociacions amb el Bloc, ja que Luna sí que va arribar a un acord amb el Bloc, però despres, els il.lustres del partit, no ho van aprovar, fet que va ocasionar dita dimisió. Així les coses, el partit a nivell comarcar, ha decidit crear una comisió gestora per triar un candidat i una llista, i a mes ha repres les negociacions amb el Bloc per presentar una llista conjunta. Pel poble, circulen candidats com Tito, el jutge, i Bibiana.
.
Amb este panorama a la vista, jo abogava per un canvi de color a l'Ajuntament, perque pense que 20 anys baix el mateix govern no és el mes ideal per al poble, despres, concient del que costarà canviar, em conformava amb un govern sense majoria absoluta i vist el vist fins ara, em conformaria amb que la candidatura de Paneta siga de veritat. Així que esta tarda, abans del sopar de presentació del PP, posaré uns ciris i resaré.
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La cena del pp es para los simpatizantes del partido que quieran ir, y también el público que desee. Pero lo normal es anunciar tu candidato primero a los de casa, que tienen interés en ir..... y luego se entere la población en general.... o así pienso yo.

Anònim ha dit...

En realitat, encara falta un poc per a que els partits es posen realment en marxa però, en esència, estic d'acord amb tú.

A mi, particularment, lo que més m'ha molestat ha segut la declaració del maigmó con a zona protegida precisament ara, quant fa més d'any i mig que algú prop al govern valencià em va dir que ja estava decidit. Any i mig, senyores!

Aixina que esta nit esperarem, veient la peli en la casa de cultura, com queda la candidatura del PP.

The Vaquerman.

Anònim ha dit...

Hola bon dia,
Estem d'acord amb tu en quasi tot. Solament comentar que lo de les negociacions del Bloc i el Psoe es mentira. Les primeres si que van ocorrer pero les que san dit ara son totalment falses. Segons tinc entes, el Bloc te les seues decisions preses i com tu dies els deures fets.

Vicent Quiles ha dit...

Agraïsc una vegada mes tots els comentaris "constructius" que envieu.
Respecte al de zipizape i les "segones" negocacions, sols em remet a la noticia que publicaren els diaris provincials ahir, dia 15 de març, i que ho posen en boca del secretari comarcal del PSOE. Si no és així, tal vegada deberia desmentir-ho el Bloc amb un comunicat, però bé, tampoc soc ningú per ficar-me on no m'importa.

Anònim ha dit...

el bloc ho publica hui en la seua web: les converses van acabar en gener, i es veu que el caos en el psoe és tal que els dirigents provincials i comarcals no tenen ni idea de lo que fa el psoe local. jo crec que lo que té que fer el psoe esta volta és no presentar-se, perquè ja es veu que no tenen el cap en el puesto, ni gent seria que puga oferir algo nou.

Anònim ha dit...

Vols posar un ciri si és Paneta?
...Ostia, o no coneixes a Paneta o vas sobrat de ciris.
El Juanrri va fer del poble una gran empresa constructora (i ell un dels socis majoritaris, clar), però...Paneta pot fer-nos un Belem. I si no, que li ho pregunten als belenistes.
Si és que arriba fins al final de la legislatura, cosa que no crec, podria se que tirarem de menys al Juanrri. Al menys el juanrri feia més hores que un rellotge i sempre arriba a l'hora...