dimecres, 29 de novembre del 2006

II Setmana Beatle a Burjassot

Hui es conmemora el V aniversari de la mort de George Harrison.


Aprofitant aquesta data us informaré de la celebració de la II Setmana Beatle de Burjassot, la mes important del món despres de la que es celebra en agost a Liverpool, i que aquest any tindrà lloc del 27 de novembre al 3 de desembre.
En el programa d’aquest any destaquen l’actuació del grup “Quarrymen” (Diumenge 3 a les 18.30 h), grup en el que va començar a tocar John Lennon, i el homenatge que es rendirà a la memoria de George Harrison en el V aniversari de la seua mort.
El programa també inclou, a mes del tradicionals concerts i exposicions, algunes novetats, com un “guateque” en directe o una recreació de “The Cavern”, club en el que van començar a tocar els Beatles.

Si voleu mes detalls, podeu punxar la noticia que aparereix a Yahoo.

http://es.news.yahoo.com/20112006/4/recuerdo-george-harrison-quarrymen-centran-semana-beatles-2006-espera-reunir.html


Estes són algunes de les fotos que vam fer a la I Setmana Beatle, celebrada l’any passat, del 5 al 11 de decembre, amb motiu del 40 aniversari del primer concert que va oferir la mítica banda al nostre pais i dels 25 anys de la mort de John Lennon, on destacava el concert de Tony Sheridan and The Magical Mystery Grup i una exposició fotogràfica de Robert Freeman, autor de les cinc primeres portades dels Beatles.


Exposició d'instruments musicals de l'època
.

Els Beatles al estudi de gravació amb Mick Jagger (R. Freeman)


Telegrama de felecitació d'Elvis Presley als Beatles per la seua aparició al programa de Ed Sullivan (R.Freeman)


Arribada dels Beatles a America (R. Freeman)