dijous, 3 de gener del 2013

UN GRAN REGAL: Fila 6, Butaca 9

Aquestos dies de tanta celebració, de dinars i sopars de diversa índole, amaguen de vegades commemoracions que són un regal per als qui tenen la sort de gaudir-les.

En un acte cuidat al detall i de la mà del nostre estimat Daniel, el temps es va parar i per una estona vam tornar 50 anys enrere, per conéixer les inquietuts d’aquells que van convéncer a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient per a que visitaren Castalla. Tot apunta a que ho van fer molt bé, perquè des d’aleshores Melchor, Gaspar i Baltasar no han deixat de vindre a la nostra ciutat el dia 5 de gener. 

Va ser molt emotiu i bonic pel fet que va suposar un reconeixement i un agraiment no sols a Manolo, Toni i Pepe, sino també a tots els que els han ajudat en aquest camí gens curt, 50 anys ni més ni menys. 

Anècdotes que els que estem a prop d’ells ja coneixem, contades una i mil vegades quan arriben estes dates, i que no per sabudes deixen de ser divertides i sorprenents. 

Emoció, molta. Tots els presents erem conscients que el treball i l’esforç invertit té sentit gràcies a la il.lusió dels xiquets, perquè en aquest món en que vivim no hi ha res més pur i autèntic que el seu somriure i la seua inocència. 
Finalment els autèntics protagonistes, els xiquets i xiquetes, van ocupar l’escenari i van ser el millor regal per als seus iaios i iaies, i és que poques coses importen més als avis que els seus nets. 

El dia 5 com cada any esperarem els Reis Mags, i l’Avinguda serà l’escenari màgic per on passaràn, deixant-nos a tots la certesa que existeixen de veritat i per suposat molts regals, però no m’oblide del regal que ja ens van dur el diumenge, vam vibrar amb tots els assistents de peu i aplaudint en homenatge a unes persones, que han sabut treballar per a portar la il.lusió i la fantasia a les nostres xiquetes i xiquets. I això no té preu.