dilluns, 15 d’agost del 2011

Espectacular Corteo

Ahir vaig tindre l'ocasió de disfrutar de Corteo, el nou espectacle del Circo del Sol que este mes està a Alacant i ... simplement el recomane.

No vaig a a posar-me a descriure'l amb adjectius, sempre subjectius, ni explicar el que podeu veure, tan sols diré que, i el que ja ha anat ho sap, no espereu veure un circ, és més una obra de teatre amb números de circ, o millor encara, tot un espectacle àudio-visual on es barregen els números de circ, el teatre, la música en directe, ... i amb una cura pels detalls propi dels més grans espectacles del món.



Cada número de circ, si l'extraus del context on estàs veient-lo no és més que això, un número de circ, però quan eixe número de circ està envoltat de música en directe, una decoració d'època i amb una coreografia estudiada fins al més mínim detall amb vint figurants vestits d'època estratègicament col·locats per donar-li un equilibri total a l'escena i rematat sempre per una llum, que en el meu cas és la més gran debilitat... deixa de ser un simple número de circ per a convertit-se un un gran espectacle difícil de descriure.

Ací us deixe el video de l'apertura per si algú necessita convèncer-se, però el que ho tinga clar, que espere a veure'l en directe.