dijous, 28 d’abril del 2011

Boufetada al portugués


Anit, el futbol va tornar al seu lloc.
No dic que el Madrid guanyara la Copa del Rei injustament, simplement que ahir va tornar a guanyar l'equip que verdaderament ho busca, el que vol guanyar jugant al futbol, sense especular, sense destruir, sense mentir, sense desviar l'atenció cap a qualsevol argument i excusa que no siga el joc i el futbol,...

Com a bon culé, no vaig a dir que està tot fet -queden 90 minuts..., el Madrid no és rendirà..., el futbol es así, ...- però l'orgasmou d'anit amb el segon gol, no ens el lleva ja ningú.

Caricatures: Caye

És més, crec que esta vegada, en cas d'aplegar el Barça a la Final, no la guanyarà (sols són sensacions), però com li confessava a un amic aficionat al Madrid, preferisc que el Barça aplegue a la final i la perga que donar-li la més mínima oportunitat de guanyar-la al portugués i companyia.
El cas és fer callar quan abans al portugués, a la Caverna Mediàtica, a la Central Lechera i a tots aquells que tenen com objectiu desprestigiar al Barça i el seu futbol amb una mentira darrere una altra.

Després del Villarato, el favoritisme arbitral o el dopatge, que vindrà ara, la compra de partits?. Qui sap el que poden arribar a inventar per tal de tapar que un equip que es gasta 400 milions d'euros en plena època de crisi, té una proposta de joc i de futbol que no supera la del Albacete o l'Osasuna, amb tots els respectes.
Al temps, acó no ha acabat.
.

1 comentari:

La fama de l'home invisible ha dit...

Blaugrana al vent!! Més a prop de Wembley!!