dilluns, 31 de gener del 2011

Mediamarkt i les seues polítiques

Mediamarkt anuncia el "Dia sin IVA" per a hui i demà: !Ahora más que nunca quitamos el 18% de IVA!*... i en el * està el misteri.
Que ningú es pense que fan el 18% de descompte, ni que deixen de cobrar-te l'IVA.

Si pillem com exemple un producte que valga 99 €, et fan el descompte corresponent a l'import de l'IVA (99 dividit entre 1.18), 15,10 €, el que suposa un descompte del 15,25%, cobrant-te finalment 83,90 € (71,10 + IVA).
Donat que estem en temps de rebaixes, tampoc és ninguna barbaritat.

D'altra banda, quan aplega una campanya d'estes, Mediamarkt, a més de seguir amb la política de no facilitar preus per cap canal possible -publicitat per internet, telèfon,...-, cosa que t'obliga a anar i arriscar-te a perdre el viatge, té la costum de "retocar" els preus a l'alça (els preus de hui i demà, no són exactament els mateixos que els del dissabte passat). Si a això afegim que en estos dos dies la superfície incrementa el seu tràfic global de clients en un 200%, amb el que això suposa en el temps que necessites per anar a comprar qualsevol cosa, difícilment resulta interessant arrimar-se per aprofitar-ho. O això pense jo... Hui en dia és més fàcil i còmode comprar-ho en qualsevol tenda en internet.