dimarts, 7 de setembre del 2010

Esquadra l'Arpó, Capitans 2011 de la Comparsa Mariners

Dia 4 de setembre, després d'esmorzar tindrem nous capitans.

Faig un poc tard a l'esmorzar, i entre unes creïlles que queden per ací, un tros de llom per allà i la última coqueta fregida, la gent es posa a aplaudir i tota una taula s'alça d'un bot, tots a una en un abraç, són l'Arpó, els capitans 2011 de la Marina.
Personalment, m'alegre molt, fins i tot, m'emocione. Vaig fer molt bona relació amb ells uns anys arrere, crec conèixer-los be i sé que ho faran de cine i sobre tot s'ho passaran de p.m., fent-se un poc més grans com a esquadra i com a amics, i ho faran fent pinya com sols ells saben fer-ho. O com creeu que es fan les coses, per a aplegar als 25 anys en una esquadra d'una vintena de components? ...I que fins a 19 peguen el pas avant per ser capitans? Coneixeu altre cas?.

Malgrat la seua joventut, ja saben el que és una guàrdia de capitans, un acompanyament a l'Ajuntament el dia 2 i algun d'ells, fins i tot, ja ha segut capità... però primer de tot són Festers i tenim la sort de tenir-los en la Marina.

Arponers, Felicitats ...cordem-nos els cinturons que anem a passar-ho bé.



2 comentaris:

Salva ha dit...

Xeeee Quiles, soc Salva! moltissimes gracies!!!!

L'altre dia recordavem tots junts apenes unes 8 hores avans de pegar el pas avant, aquell dia 3 de septembre del 2005 quan ens vam asentar a la taula a fer-nos uns bon gintonics i mentre ens explicaves el significat de la marxa cristiana Jessica, tots deiem de broma (ho aixo pensavem) que al 2010 pegariem la volta!! pues mira que curios!!!!

una abraçada!!!

Vicent Quiles ha dit...

Hola Salva, m'alegra que nomenes eixe ratet que vam passar junts, perque precisament, escrivia algunes línies de l'article recordant eixe mateix moment.
Era la meua "última nit" de President i mira per on, la vaig passar amb vosaltres.
A vegades la Festa té estes coses tan boniques, 5 anys després encara ho recordem... Imagineu una capitania!!!.

Gràcies a vosaltres, ja sabeu que estic a la vostra disposició.