dimarts, 16 de juny del 2009

Aventura en el Comerç de Castalla

.
Vaja per davant que no tinc res en contra del comerç de Castalla, faltaria més, tot el contrari, però necessite contar l'aventura que vaig viure ahir.
El cas és que els calor del cap de setmana ens han fet plantejar-nos instalar un aparell d'aire acondicionat en casa i ahir vaig decidir pentinar tots els comerços del poble per veure el que més ens interesava... i ací és on comença l'aventura.

Primera estació: Pregunte pel tema i demane a la persona que m'aten que m'explique ofertes i possibilitats. Em va fer una cara... com si li parlara de madalenes. Era evident que no era la persona entesa en el tema. Em convida a passar un altre dia, quan ja estiga ella al dia i em dona una publicitat del "Ecoferton" de Mitshibishi.

Segona estació: La persona que m'aten, em conta que este matí havia ensenyat el catàleg d'aires a una xica i que és possible que se l'enduguera per error perque sols tenia un catàleg i no el trobava... Que torne un altre dia.

Tercera estació: Em trobe al dependent/a a la porta de la tenda prenen l'aire i jugant amb la cortineta de la porta. M'arme de valor i li pregunte pel tema i evidentment, no era la persona indicada, tenia que tornar en altre moment per parlar-ho amb la persona posada en el tema.

Quarta estació: Per fí, una persona que no li sona el tema a madalenes, que té un catàleg que ensenyar-me i que sap explicar-me opcions i condicions.
Si arribe a començar per esta tenda i continuat per les altres, havia arribat a casa arrastrant-me.

Així que, vist com estan les coses en el poble, no se si decidir-me. Quatre tendes d'electrodomèstics i després de hora i mitja de rellotge, una sola opció que triar i no poder comparar.
Que faig? Me'n vaig fora a comparar? I si m'apanya més el de fora, que?
.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com t'entenc,jeje. Volen promoure el comerç del poble però no es preparen per a competir amb les grans superfícies. A ma mare van arribar a dir-li que tenia igual que comprara una tele amb TDT o sense. Això que has comptat passa a diari amb qualsevol cosa, no és necessari que siga res massa complex.

Vicent Quiles ha dit...

Ja no parle sols de les grans superficies, perque si vas al Carrefour, per eixemple, a comprar alguna cosa con un aparell d'aire, una tele,... te'n tornes pijor encara, perque segurament vas a drede per aprofitar una oferta i quan aplegues, que cosolitat que eixe precisament s'ha esgotat, o no el tenen en eixe centre, t'aguarden l'oferta,... que se jo.
Però si, en el fons el que falta es preparació. Crec que sols estan preparats per a vendre a gent major o a gent còmoda, que no té ganes de calfar-se el cap, que les claves el que vols, o millor dit el que tens en la tenda.

Anònim ha dit...

pots seguir recorrent tendes i tendes, o confiar en aquella persona en la que hages confiat per comprar tots els teus electrodomestics, el comerç i la persona de confianza teva, posiblemente t'ajudara com et mereixes.

Anònim ha dit...

Pues jo per als electrodomèstics sempre vaig a la mateixa tenda, d'ací de Castalla. Sempre m'han aconsellat molt be im'he endut ofertes molt bones e inclús millors que els ofertons de les grans superficies.
Ahh, que on jo vaig no està l'amo jugant amb la cortineta, en eixa tenda no hi ha. I en quant als catàlegs… quasi et diria que allí saben el que venen perque procuren assabentar-se abans de les característiques dels productes i no els fa molta falta el catàleg.
De fet fa poc d'han canviat de cadena i pareix que encara han millorat prou mes.

Vicent Quiles ha dit...

Està clar que parlem de la mateixa tenda i crec que acabaré allí. A banda de ser l'única tenda que simplement m'ha atés, m'ha atés molt bé i estic segur que ninguna tenda de Castalla igualarà la millor oferta que m'han fet (dins de les prestacions que estic buscant).

Anònim ha dit...

Pues fes com jo. A la proxima vas directament allí i no calfes el cap mirant per altres llocs

Anònim ha dit...

En referència a este tema. Els meus pares en van regalar una microcadena de música, i en diuen: m'han dit en la tenda que no te cassete com tu la volies. Grata sorpresa la meua cuant la vaig obrir i si que en portava, jeje. Al ser moderna si no es fijaves molt no el veies, però no es excusa com per a que es diguen que no en portava.