dimarts, 17 de març del 2009

Una propocisió "indecent"

.
Divendres passat, després del taller de fotografia sobre composició que ens va impartir Javier Salvador, em vaig apuntar a la tertúlia post-taller que habitualment es fa en La Basseta.
Allí em van fer una proposició "indecent": Alçar-me el diumenge a les 5 del matí per anar a El Campello a fer fotos.
Enseguida vaig dir que sí -entre les típiques bromes per pegar-nos una matinada com eixa en diumenge-, però també tinc que reconèixer que vaig estar pensant-m'ho tot el cap de setmana fins que es va fer una hora imprudent per avisar a ningú que m'havia penedit.
La veritat és que en cap moment em vaig penedir. Si ens hem apuntat a l'Agrupació (fotogràfica) és per apendre i quina millor manera que compartint temps, experiències, consells,... amb els que més saben del tema.

Sobre el resultat... no va estar del tot mal. Ja valia la pena anar sols per viure l'experiència. Si damunt aconseguixes alguna que altra foto bona, ja és la llet.
Si voleu, vosaltres mateix podreu valorar-ho. Podeu veure unes quantes fotos en la web de fotos i viatges.

Els banys romans de El Campello. 6 del matí.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Has provat ja a fer fotos amb un filtre d'infraroig? Els resultats son espectaculars. El problema: que han de fer-se amb llargues exposicions i focus mes oberts que les normals.

Podeu vore eixemples dels resultats ací (http://www.tutorial9.net/resources/101-absolutely-breathtaking-infrared-photographs/).

Jo, tinc demanat el filtre i estic esperant-lo*. En tindre-lo voré de penjar algo ací (http://meteocastalla1.blogspot.com/).


* Si, si... esperant que la dona s'acabe un potet de nosequé que te una tapadora que encaixa perfectament en l'objectiu de la compacta......

The Vaquerman en www.forocastalla.es el 27/3/09.

Vicent Quiles ha dit...

En digital encara no he provat amb els filtres, ho faré quan tinga una càmera adequada.

La veritat és que els resultats que es mostren a la web que recomanes són espectaculars i les fotos que tu fas tampoc estan mal.

Ja em contaràs com va el "filtro" eixe que vols provar, segur que li traus suc.

Anònim ha dit...

Es al revés: Les bones càmeres tenen un filtre ANTI - IR que no deixen que es puguen fer fotos aixina.
Es per això que cal una càmera vella o una compacta de mes d'un any o dos.

Salutacions!

The Vaquerman a www.forocastalla.es

Vicent Quiles ha dit...

Ho tindré en compte.