divendres, 9 de maig del 2008

Biar en festes

Sempre he pensat que si algún dia tinguera que anar-me'n a viure a altre lloc, eixe lloc seria Biar. A continuació pense -i que ningú s'enfade- que les millors festes després de les de Castalla són les de Biar.



Esta nit es l'Olleta. I tal vegada la culpa de que pense així sobre les seues festes siguen els bons moments passats en alguna que altra olleta (fins a tres consecutives, quan els amics festejaven per allà...ja fa d'això 10 anys). A més, tots els anys faig el possible per anar a veure les fogueres, més força si cap que a veure l'Entrada.
.
Hui de moment ha ixit el sol, i encara que les previsions meteorològiques no són alentadores i la dita popular diu que si no plou en Onil, acaba provent en Biar, esperem que es mantinga així, i no tinguem excusa per no fer-los la visita i disfrutar de les seues festes (el "tachín") i la seua gent.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

m´ha agrada molt llegir les coses que poses en el blog i mira per a on que soc de Biar i volia agrair - te el comentari que has fet i gracies per desitjar - mos lo mitjor.

Sols puc dir que al final l´entra en va fer pero en molta plutja i les fogueres per sort els vam poder encendrer ahir.

Gracies per tot