dijous, 13 de desembre del 2007

En defensa del Reis Mags

En la meua particular campanya en contra de Papa Noel i en defenda dels Reis Mags, em permitixc un any mes, reproduir aquest text que comença a ser famós per la seua difusió, encara que després surt poc efecte malgrat la gràcia que els fa a tots.


En ma casa, seguix sense entrar (de moment) Papa Noel...i com el veja pujar pel balcó, li pegue una garrotada.
.
Enguany en lloc de posar l'original, el pose en valencià...que encara es rius mes. Si hi ha alguna falta, disculpeu al Salt, que jo no tinc temps per a tant.

CAMPANYA EN SUPORT ALS NOSTRES BENVOLGUTS REIS MAGS, QUE INTENTEN SER MARGINATS, SUPRIMITS, I OBLIDATS GRÀCIES A UN INVASOR GROS I GREIXÓS PRODUCTE DEL CONSUMISME COMPULSIU...

Comencem la Campanya en PRO DELS NOSTRES QUERIDÍSIMS I ANTIQUÍSSIMS REIS MAGS, QUE TORNEN A AFLORAR LES TRADICIONS AMB ARRELAMENT CENTENARI...

Tots els anys per estes dates patim una agressió globalitzadora en forma de tipus rodanxó, una manipulació de les innocents ments dels xiquets d'Espanya i de la resta de l'univers.
Eixe pallasso faltat del més mínim sentit de l'elegància en el vestir, amb aspecte de dipsòman envellit i multirreincident en la violació de domicili pel mètode de l'escala, que abans anava vestit de verd hortera, és un invent de la multinacional més multinacional de totes les multinacionals, coca-cola i un signe americà.
En els anys 30, van agafar a Sant Nicolau de la tradició nòrdica, que originàriament es passejava vestit de bisbe o de donyet verd un tant d'esparracat i el van enfundar en un vestit amb els colors corporatius (roig i blanc).
Des de llavors, generacions de tendres infants de mig món han sigut picades, fins a l'avorriment per la publicitat i fins a tal punt que pensen que un mamarratxo publicitari representa tot el bo del ser humà.

Prou ja!, Reivindiquem els nostres senyals d'identitat! Avall Santa Claus, o el Pare Noel i visquen els Reis Mags!. Estos tres pobres venerables ancians porten dos mil anys amb la seua PIME, atenent únicament al mercat espanyol i sense intenció d'expandir-se amb les ànsies del consumisme americà i estan patint una agressió que amenaça destruir-los.

Reivindique la figura dels SS.MM els Reis Mags d'Orient perquè:

- Els Reis Mags són un símbol de la multirracialidad i mai han tingut problemes d'immigració.
- Els Reis Mags sempre estan a la moda, la seua elegància en el vestir no ha passat de moda en dos mil·lennis.
- Si no existiren els Reis Mags, les vacacions s'acabarien el 2 de Gener.
-Els Reis Mags són ecològics, utilitzen vehicles de tracció animal que amb el seu fem contribuïxen a fertilitzar el sòl patri (res de trineus volant ni gilipollaes que no existixen...).
- Els Reis Mags generen un muntó de llocs de treball entre "pajecillos", carters reials i multitud de gent que va en la cavalcada.
- De Pare Noel pot fer qualsevol pelacanyes i la seua disfressa, per dir-li d'alguna manera, es pot comprar en el "tot a 100 o tot a un euro" o en els basars xinesos, però per a fer de Reis Mags es necessiten almenys tres i es necessita una vestimenta digna.
- Els Reis Mags fomenten la indústria del calcer i ensenyen als xiquets que les botes s'han de netejar almenys una vegada a l'any. Per contra, el rodanxó eixe, exigix que es deixe un calcetí, procliu a servir d'acomodament de la brutícia, quan no d'indecoroses "tomaques".
- Els Reis Mags planifiquen conscienciosament el seu treball i es retiren discretament quan acaben la funció, el rodanxó americà només vol que protagonisme, bombardejant-nos amb la seua falsa imatge per totes les bandes fins a la sacietat.
- Santa Claus viu en el Pol Nord i per això és un amargat, els Reis Mags són d'Orient, bressol de la civilització i d'una elegància no decadent.
- Els Reis Mags van tindre un paper destacat en el Nadal, Santa Claus és tracta d'aprofitar-se del negoci i que no va participar en cap dels esdeveniments del Nadal.
- Els Reis Mags són dels poquíssims usuaris que mantenen en peu la mineria del carbó a Astúries. No ho han canviat per gas natural ni per perilletes horteres. I a més també fomenten el carbó dolç donant treball a molts forns i pastisseries.
- Els Reis Mags ho saben tot, són més elegants al seu pas. Santa Claus no sap una altra cosa que menejar estúpidament una campaneta.
- Santa Claus és un estúpid que no respecta els sentiments dels rens de nas roig, a més com guiarà al grup de rens un ren que s'anomena Ruddolf (o com vullga escriure's) o Rodolfo. No hi ha documentat cap cas de maltractament psicològic per part dels Reis Mags cap als seus camells.
- Els Reis Mags són agraïts, sempre s'engulen les llepolies que els deixem en el plat i els camells l'aigua i llet que els deixem.
- Sense els Reis Mags no s'hauria inventat el Roscó de Reis.
- Finalment, Santa Claus es passa la vida dient "Jo, Jo, Jo!". Rialla forçada, falsa i sense sentit. Senyal d'estupidesa.

VISQUEN SS.MM. ELS REIS MAGS D'ORIENT I LA MÀGICA NIT DEL 5 DE GENER, REIVINDIQUEM LES NOSTRES TRADICIONS, DISFRUTEM I VISQUEM COM TOCA LA CAVALCADA DEL 5 DE GENER. UNA TRADICIÓ DE MÉS DE 2000 ANYS, QUE PERDURARÀ EN EL TEMPS, GENERACIÓ DESPRÉS DE GENERACIÓ.
.