Ja sé que sona raro, però és el darrer experiment que hem probat Dani i jo.
.
Dani és el company de faena en qui compartixc "area natural de treball". A vegades, quan acabem la jornada laboral, quedem per compartir coneiximents i fer treballs en equip.
Donça bé, aclarit açò, cal dir que tot va començar quan Dani va veure una "Antena Pringles" en la Campus -Dani és un malalt de la informàtica que no falla a la cita anual- i va bucejar en la red fins que va trobar un article que explicava com montar-la.
.
.
Fa uns dies em va comentar que haviem de provar-ho. Cosolitat que jo tenia una caixa de Pringles a casa,...ens la vam jalar i ens vam posar en marxa.
En les primeres proves, ens va sorprendre que la senyal, que habitualment en una antena convencional és de 54, passava amb la "Pringuels" a 76. De tota manera, encara ens falta colocar-li un conector i fer les proves definitives. En veure els resultats, els posaré també.
Si voleu saber tot el procés per montar-ne una, pegueu-li una llegideta a l'article que us he comentat abans. I si us interesen altres tipus d'antena de fabricació casera, podeu buscarles en este altre article.
3 comentaris:
Jo en el seu dia ho vaig provar i funcionaba, per a mes cobertura i velocitat, val la pena comprarse una anteneta de 70 euros.
http://cadiz.planetanuncios.com/es/anuncios/view/129985/alfa+usb+500+wifi+amplificador+(27dbi)%2B+cd-manual+
Molt bo. Jo en tinc una funcionant des de fa més d'un any per unir dos xarcies separades més de 150 metres i va de conya. La podeu vore en la nave que hi ha en front de la de Canela, la que fa cantó a la part de baix, penjada en la paret a una certa altura...
Si la veritat es que nosaltres en la universitat en vam fer una i augmenta la senyal un 20%
Un que es cubà de la meua classe diu que allí on ell viu les antenes les fan en perxes i ferros i ara anem a construir-ne una per a vorer la qualitat de la senyal.
Publica un comentari a l'entrada